Kathleen Hooge, zaakvoerster van Instituut Adagio

Instituut Adagio is specialist in huidverbetering, huidverjonging en definitieve ontharing. Zaakvoerster Kathleen Hooge heeft al een jarenlange ervaring, maar voelde zich op een bepaald moment niet meer goed met haar aanbod en had externe expertise nodig om het juiste concept voor haar zaak te vinden. Voor een onderneemster die een sterk concept en een doordachte branding nodig heeft, is er maar één place to be: OpmerKelijk.

Kathleen: “Ik was niet meer gelukkig met het dienstenaanbod van mijn zaak. Ik deed dingen die ik eigenlijk niet meer wilde doen, maar was bang om zaken af te stoten. Eigenlijk wist ik wel wat ik wilde bereiken, maar niet hoe ik dat moest realiseren in de praktijk. Daar had ik hulp voor nodig. Ik sprak met verschillende potentiële partners en ging voor de minst evidente keuze: OpmerKelijk. Waarom het minst evident? Omdat de zaak van Katlijn Voordeckers op twee uur rijden van mijn deur ligt!”

De moeite waard

“Ik heb op geen enkel moment spijt gehad van mijn keuze. Limburg is inderdaad best ver, maar de meerwaarde die het businesstraject van OpmerKelijk je biedt, maakt het meer dan de moeite waard. Katlijn begeleidt je op individuele basis en hanteert een heel persoonlijke aanpak. Dat is je garantie op het beste resultaat, want in zo’n een-op-eenrelatie ben je opener en werk je in de diepte. Bovendien was Katlijn heel flexibel in de planning van de sessies, waardoor die afstand op geen enkel moment een obstakel vormde. Integendeel. Het gaf me de kans om in de auto denkwerk te verrichten.”

Keuzestress

De onmiddellijke aanleiding voor het traject? Kathleen was niet meer gelukkig met haar zaak en wilde zich heroriënteren. “Vroeger bood ik het hele spectrum van schoonheidsbehandelingen aan. Maar wat ik echt wilde, was mij focussen op duurzame huidverbetering. Het was de angst om keuzes te maken die me tegenhield. Ik dacht altijd dat ik gaten in mijn agenda zou hebben als ik mijn dienstverlening zou afbouwen. Katlijn heeft me geholpen om mijn aanbod duidelijk af te bakenen en me de begeleiding gegeven die ik nodig had om mij professioneel weer goed te voelen. Ik ben echt tevreden over het concept dat we uitwerkten. En het brandingplan dat ik van haar kreeg, zal de eerste maanden niet in een kast belanden, maar altijd binnen handbereik hier op tafel liggen, zodat ik er op elk moment mee aan de slag kan gaan.”

Topcoach

“Katlijn is gewoon heel goed in haar vak. Ze denkt met je mee, verdiept zich in je zaak en luistert naar je. Ik had in enkele testimonials op haar website gelezen dat ze warm maar streng was, maar ik heb haar eerder als warm en consequent ervaren. Ze brengt echt orde in de chaos. Haar grootste troef vind ik haar talent om je sterktes te ontdekken, te benoemen en nog te versterken. En ik kon het ook heel erg appreciëren dat ze aandacht had voor mij als ondernemer én als persoon. Kortom: ze is een topcoach! Vrouwelijke ondernemers die op zoek zijn naar een nieuw concept voor hun zaak, moeten zeker contact met haar opnemen!”

www.adagio.be

Wil je ook samen met Katlijn de weg naar een succesvolle branding en een helder concept bewandelen?  Neem dan gerust contact op voor een vrijblijvend intakegesprek.