Joyce Buttiens, zaakvoerster van Pure Skin Huidinstituut

Joyce Buttiens van Pure Skin Huidinstituut is gespecialiseerd in de begeleiding van mannen en vrouwen die een druk professioneel leven leiden en op zoek zijn naar de perfecte balans tussen huid, lichaam en gezondheid. Met onder meer huidbehandelingen, dieetadvies en workshops over make-up, speelt ze in op de wens van haar klanten om een evenwicht te vinden tussen inspannen en ontspannen. Omdat haar harde werk niet het gewenste resultaat opleverde, volgde ze een businesstraject van Opmerkelijk. Resultaat? Een bloeiende onderneming met een efficiënte branding en een doelgerichte marketing.

De gouden sleutel

Joyce: “Ik werk al tien jaar met hart en ziel aan én in mijn zaak. Jammer genoeg moest ik vaststellen dat het resultaat van mijn inspanningen om mijn huidinstituut via sociale media of speciale acties naambekendheid te geven, een mager beestje was. Dus ging ik op zoek naar de gouden sleutel tot succes. En die heb ik met Katlijn gevonden. Ze heeft me geleerd dat marketing, strategie en branding hand in hand gaan. Nu communiceer ik een eenduidige boodschap naar een duidelijk afgebakende doelgroep. En dat werkt!”

Een jaarplan als leidraad

De opleidingen en coachings die Joyce in het verleden volgde, waren geen onverdeeld succes. Daarom twijfelde ze om zich in te schrijven. “Coaching betekent vaak een aanzienlijke investering van tijd en geld. Opleidingen uit het verleden brachten niet altijd wat ik ervan verwachtte en daarom aarzelde ik om deel te nemen aan het traject van Opmerkelijk. Maar de persoonlijkheid van Katlijn en het vertrouwen dat ze uitstraalt, hebben me over de streep getrokken. Ik ben nu heel blij dat ik het gedaan heb. Andere opleidingen focussen bij marketing en branding vooral op de vragen ‘wat’ en ‘wanneer’ en minder of zelfs helemaal niet op ‘hoe’. Het lijkt wel of het antwoord op die vraag voor ondernemers vanzelfsprekend is. Maar dat is het niet. Samen met Katlijn heb ik een jaarplan opgesteld dat dient als kapstok voor mijn bedrijfsvoering. Daardoor werk ik gestructureerd, efficiënt en overzichtelijk.”

Persoonlijke aanpak

Joyce stelde de persoonlijke betrokkenheid van Katlijn erg op prijs: “Katlijn is zeer geëngageerd en geeft alles van zichzelf. Ze studeert voortdurend bij en deelt die kennis ook met de mensen die ze begeleidt. Ze geeft je opdrachten die je helpen om je doel te bereiken. Daardoor werk je concreet naar iets toe. Haar steun en feedback geven energie en motiveren je om ervoor te gaan. Ik kan alle ondernemers die een beetje uitgeblust zijn of het gevoel hebben dat ze tegen de stroom invaren, aanraden om het traject te volgen. Ik heb er op korte tijd veel vooruitgang mee geboekt.”

www.pure-skin.be

Wil je ook een vernieuwend concept en een duidelijke branding om nog meer uit je zaak te halen? Kies dan voor het Opmerkelijk businesstraject. Neem gerust contact op voor een vrijblijvend intakegesprek.