Joyce Buttiens, zaakvoerster van Pure Dieet & Pure Skin

Een heldere branding en een sterk concept vormen de basis voor een succesvolle onderneming. Vanuit dat besef volgde Joyce Buttiens van Pure Skin Huidinstituut jaren geleden een Opmerkelijk businesstraject. Zodra haar merk er stevig stond, volgde ze ook een doelgericht strategietraject. Stilaan merkten Joyce en Katlijn dat er veel potentieel zat in een van de vier pijlers van Pure Skin Huidinstituut: Pure Dieet. Dit kon voor Joyce een volwaardig merk worden met een eigen strategie. Tijd voor een nieuw businesstraject dus!

Concept gefinetuned

Joyce: “Pure Skin, Pure Make-up, Pure Ontharing en Pure Dieet zijn de fundamenten van Pure Skin Huidinstituut. Ik merkte dat ik met Pure Dieet mijn doelgroep van drukbezette mensen die op zoek zijn naar een betere balans in voeding en gezondheid, niet voldoende bereikte. Het was dus nodig om het concept van Pure Dieet te finetunen. Katlijn heeft de focus in mijn concept verlegd. Vroeger kwam ik naar buiten met Powerslim, de merknaam van mijn producten. Sinds kort plaats ik dankzij de begeleiding van Katlijn Pure Dieet op de voorgrond en poneer ik het echt als merk op de markt. Ik communiceer nu ook duidelijker en gerichter. Over de fases die mensen moeten doorlopen bijvoorbeeld. En die aanpak werkt.”

Inspelen op behoefte

“Katlijn heeft mijn aanbod een andere invulling gegeven en ervoor gezorgd dat ik echt kan inspelen op de behoeften van mijn doelgroep. Drukbezette mensen hebben niet veel tijd, dus moet je ervoor zorgen dan je hen zo efficiënt mogelijk kan begeleiden. Elke keer naar mij komen werkt drempelverhogend voor mijn doelgroep. Daar heeft Katlijn een oplossing voor gevonden. Ik begeleid mijn klanten nu ook online. Ze komen de eerste sessie bij mij langs voor een lichaamsmeting en een face-to-facegesprek – ik blijf persoonlijk contact heel belangrijk vinden – maar vanaf dan gaat alles via onlinesessies.”

Vijf sterke personen

“Om succesvol te zijn heb je vijf sterke personen nodig die elk met hun expertise jouw zaak ondersteunen. Katlijn is voor mij een van die vijf personen. Sterker nog, ze is de belangrijkste persoon. Ze is mijn klankbord en ruggensteun. Het blijft indrukwekkend hoe ze creatief en oplossingsgericht met je meedenkt en innovatieve concepten vindt waarmee je je concurrenten voorblijft. Kortom: ze is een echte meerwaarde voor mijn zaak.”

www.pure-dieet.be

Is jouw business toe aan een rebranding? Wil jij ook meer structuur in je aanbod brengen? Kies dan voor het businesstraject van Opmerkelijk. Neem gerust contact op voor een vrijblijvend intakegesprek.

BewarenBewaren