Jo Huylebroeck, medezaakvoerder DialoogPlus

DialoogPlus is gespecialiseerd in stressreductie, burn-outpreventie, conflicthantering en communicatie. Het bedrijf van de gepassioneerde coaches Karin en Jo was tot voor kort voornamelijk actief in de zorgsector. Maar omdat ze ervan overtuigd waren dat hun diensten ook een meerwaarde konden bieden aan werknemers, zelfstandige ondernemers en vrije beroepers, vroegen ze Katlijn om hulp met hun branding. Het doel? De nieuwe doelgroep zo efficiënt mogelijk bereiken.

Jo Huylebroeck: “Karin en ik hebben een jarenlange ervaring in coachings en trainingen rondstressreductie, burn-outpreventie, conflicthantering en communicatie voor de zorgsector. Om succesvol de overstap te kunnen maken naar nieuwe sectoren, hadden we een sterke branding nodig. We kwamen eerder toevallig bij Katlijn terecht. Op een regenachtige dag liepen Karin en ik een boekhandel binnen en daar zag Karin het boek Onderneemster zkt sterk merk met Katlijn als co-auteur. Zo ontdekten we dat Katlijn de persoon was die we nodig hadden. En we hebben ons niet vergist. Katlijn heeft ons uitstekend begeleid. Haar aanpak is super. Zo’n traject duurt een tijdje en daardoor heb je tijd om je gedachten te laten rijpen en te ontdekken waar je naartoe wilt. Katlijn staat naast je in elke fase van dat proces.”

Verrijkende inzichten

“Katlijn heeft ons concept helemaal vormgegeven. We hebben nu een duidelijk aanbod en richten ons op een afgebakende doelgroep. Ze heeft ons geleerd om keuzes te maken en niet tegen alles ja te zeggen. Daarnaast heeft ze ons bewust gemaakt van de meerwaarde van onze unieke aanpak. En onze nieuwe naam, Verminder Stress, is ook een vondst van haar. Eentje waar we heel gelukkig mee zijn, want die vlag dekt precies onze lading.”

Werken geblazen

“Katlijn is streng, alert en toegankelijk. Ze luistert naar je, staat open voor discussie en zal altijd haar mening geven. Ze is persoonlijk betrokken en motiveert je voortdurend. Ze werkt heel hard en dat verwacht ze ook van jou. Aan het begin van een traject maakt ze heel duidelijke afspraken over wie wat doet. En die werkwijze loont. Bovendien stelt ze haar netwerk voor je open. Dat is een echte meerwaarde want daarin zitten gepassioneerde mensen die echt goed zijn in wat ze doen. Om een bekend citaat even om te draaien: ‘Achter elke ondernemende vrouw staat een sterke man.’ En als man achter de ondernemende vrouw kan ik de diensten van Katlijn aan iedereen aanbevelen.”

www.dialoogplus.be

Streef je ook naar een heldere branding en duidelijke profilering voor je zaak? Neem dan gerust contact op met Katlijn Voordeckers voor een vrijblijvend intakegesprek.