Jessica Van Humbeeck, zaakvoerster van Thee met een Verhaal

Thee met een Verhaal is de place to be voor iedereen die houdt van thee. Zaakvoerster Jessica Van Humbeeck biedt thee-aficionado’s de mogelijkheid om thee echt te beleven en met een smaakvol kopje thee te genieten van een heerlijk ontspannend rustmoment. Haar tools? Een webshop, workshops en theeproeverijen en -degustaties. Een uitgebreid aanbod en uniek concept dat ze kon realiseren dankzij de begeleiding, ervaring en expertise van Katlijn.

Jessica: “Ik had een bedrijfje in thee en merkte dat ik mijn potentieel en talent niet optimaal benutte. Ik kon veel meer doen met mijn knowhow. Omdat ik geloof dat iedereen zijn specifieke kwaliteiten heeft en ik geen kennis had van hoe je professioneel aan marketing en branding moet doen, ging ik op zoek naar hulp. Ik had het boek van Katlijn en Sara Reymen gelezen en dat was heel interessant. Het maakte me zo nieuwsgierig dat ik de website van OpmerKelijk bezocht en een afspraak met Katlijn maakte. Hoewel ik ook met andere potentiële partners sprak, wist ik vanaf onze eerste ontmoeting dat ik met Katlijn zou samenwerken. Het klikte onmiddellijk. Zo’n klik is essentieel wanneer je iemand vraagt om zich in jouw passie te verdiepen. Ik zat dus goed met Katlijn.”

Uitgebreide begeleiding met resultaat

De reikwijdte van het OpmerKelijk Businesstraject maakte indruk. “De begeleiding van Katlijn is heel uitgebreid en diepgaand. Ik dacht dat ik tips en tricks zou krijgen en een opgepoetste versie van mijn bedrijf, maar dat was een misvatting. Ik kreeg tonnen advies, intensieve coaching en een volledige bedrijfsmake-over, inclusief een nieuw concept en een nieuwe naam. Dat laatste was wel wat moeilijk. Een bedrijf is een beetje je kindje dat jij een naam hebt gegeven. En mijn oude bedrijfsnaam was bovendien een samentrekking van de namen van mijn kinderen … Maar Katlijn gaf me de juiste argumenten en de ruimte om erover na te denken. En uiteindelijk wist ik dat ze gelijk had. Die naamsverandering maakte een groot verschil. Net zoals al haar input. Door haar advies onmiddellijk in de praktijk te brengen, is mijn omzet nog tijdens het traject verdubbeld!”

Het juiste concept

“Katlijn voelt heel goed aan wat je wilt en nodig hebt. We vonden heel snel het ideale concept voor mijn bedrijf. We werkten met de pijlers Degustheer, Experimentheer, Reflectheer en Connectheer. Want ik laat mijn klanten proeven, ontdekken, tot rust komen en delen met anderen. Kortom: ik bied ze een echte thee-experience en dat voelt erg goed. Ik ben dan ook heel blij dat mijn samenwerking met Katlijn tot dit concept heeft geleid.”

Meer zelfvertrouwen

“Vroeger dacht ik altijd dat ik een kleine speler was waarmee niemand rekening moest houden. Waarom zouden ze wel? Wat kon ik betekenen? Maar dankzij de coaching van Katlijn ben ik gaan inzien dat ik wel degelijk een verschil kan maken en veel te bieden heb. Katlijn heeft mijn zelfvertrouwen echt opgekrikt. Ik ben een gecertificeerde theesommelier en zo lopen er niet veel rond. En dat heeft Katlijn ook vertaald naar mijn prijssetting want die lag veel te laag. Ze liet me inzien dat het op die manier niet zou lukken. Dat was een echte wake-upcall. Nu hanteer ik de correcte prijzen voor de diensten en producten die ik lever.”

Hoge gunfactor

“Ook het OpmerKelijk Netwerk biedt vrouwelijke ondernemers een echte meerwaarde. Het is laagdrempelig en bestaat uit onderneemsters die elkaar veel gunnen. Je kunt er gemakkelijk kwaliteitsvolle contacten leggen. Het is heel plezant om van zo’n netwerk deel uit te maken. Ik ben dan ook over de volledige lijn tevreden over mijn traject en raad een begeleiding door Katlijn aan iedereen aan.”

Een jaar later…

Jessica: “Een jaar na datum ben ik nog altijd heel enthousiast over mijn samenwerking met Katlijn. Het businesstraject betekende voor mij een volledig nieuwe start. Ik ben dankzij de begeleiding van Katlijn in een jaar uitgegroeid van een zelfstandige in bijberoep naar een fulltime onderneemster die nu overweegt om een tweede winkel te openen. Ik heb mijn investering dus snel terugverdiend. Soms hoor ik ondernemers zeggen dat ze geen tijd hebben om zich te laten begeleiden. Ja, het businesstraject is intensief. Maar toch is dat geen excuus. Het traject helpt je zaak echt vooruit. Ik zou het onmiddellijk opnieuw doen.

Je branding is natuurlijk de kern van het businesstraject. Maar Katlijn doet veel meer. Ze kijkt vanuit haar expertise anders naar je onderneming en helpt je de juiste richting bepalen. Ze heeft verfrissende ideeën en werkt heel motiverend. Haar aanpak is allesomvattend. Ze brengt structuur in je methodiek, geeft advies over je website, aanbod en prijssetting, bedenkt een nieuwe naam die volledig de lading dekt en ga zo maar door. De naam Thee met een Verhaal was trouwens schitterend gevonden! Ik merkte vanaf de eerste dag het effect. Mensen weten wat ik doe én zijn nieuwsgierig naar de verhalen. Kortom: ik pluk nog elke dag de vruchten van onze samenwerking!”

www.theemeteenverhaal.eu

Wil jij ook een doordacht concept en een sterke branding voor je onderneming? Volg dan het businesstraject van OpmerKelijk. Neem gerust contact op voor een vrijblijvend intakegesprek.