Jera Van de Velde, zaakvoerster van Me-Time Moment

Schoonheidsinstituut Me Time-Moment is gespecialiseerd in huidverbetering, definitieve ontharing, anti-aging, relaxatie en gezonde make-up. Voor zaakvoerster Jera Van de Velde betekent stilstaan achteruitgaan en daarom wilde ze haar zaak met een professionele rebranding beter profileren. Een missie waar Katlijn haar graag mee hielp.

Jera: “Ik wilde meer zijn dan een doorsneeschoonheidsinstituut en mij met een uniek concept en andere aanpak onderscheiden van mijn concurrenten. Een collega had het boek van Katlijn gelezen en raadde het mij aan. Ik ging met de tips aan de slag, maar had al snel door dat ik persoonlijke professionele begeleiding nodig had. Daarom koos ik voor het businesstraject van OpmerKelijk.”

Een sterk concept en nieuwe naam

“Ik wist ongeveer wat ik wilde, maar slaagde er niet in om dat helder in kaart te brengen. Katlijn heeft mij de structuren gegeven die ik nodig had om mijn zaak naar een hoger professioneel niveau te tillen en mijn ambities tastbaar te maken. Ik ken nu mijn USP’s, weet wat mij professionele voldoening schenkt, en heb de tools om mijn doelen te bereiken. Ik streef ernaar om klanten hun schoonheid en zelfwaarde te laten herwinnen. Dat zien gebeuren, geeft mij energie.”

“Een nieuwe bedrijfsnaam hoorde ook bij mijn rebranding. Een naam die helemaal duidelijk maakt waar ik voor sta en wat ik mijn klanten bied. Brainstormen met Katlijn leverde uiteindelijk niet alleen een nieuwe naam op, maar ook een slogan die perfect aansluit bij mijn concept en merkidentiteit.”

Finishing touch

Communicatie en profilering gaan samen. “Wanneer je weet waarvoor je staat en wat je uniek maakt, is de volgende stap om dat duidelijk aan je doelgroep te communiceren. Ik schrijf zelf veel en graag, maar toch was Katlijn op dat vlak een toegevoegde waarde. Ze heeft mijn missie, visie en elevatorpitch helemaal op mijn maat verfijnd en wees vanuit haar marketinginzicht op communicatievalkuilen.”

Toffe samenwerking

Katlijn is een heel warme, open en vriendelijke vrouw. Eigenschappen die ze ook als consultant etaleert. Daar voegt ze nog een stevige dosis vakkennis, een focus op structuur en een to-the-pointmentaliteit aan toe. Ze voelt heel goed aan wat je wilt en is echt betrokken. En vooral: je merkt dat ze samen met jou resultaten wilt halen. Het is heel tof om op zo’n manier samen te werken. Ik zou haar diensten zeker aanraden aan iedereen die zich op een professionelere manier aan de buitenwereld wil tonen. Dat heb ik trouwens al gedaan.”

 

Is jouw business toe aan een rebranding? Wil jij ook meer structuur in je aanbod brengen? Kies dan voor het businesstraject van OpmerKelijk. Neem gerust contact op voor een vrijblijvend intakegesprek.