Ilka Van Tilborg, zaakvoerster van EetjebijBeetje

Ilka Van Tilborg is een vrouw met een missie. Met haar zaak EetjebijBeetje leert ze kinderen van zes tot twaalf jaar op een speelse en positieve manier zelf kiezen om gezond te eten. Ze speelde al langer met het idee om een eigen zaak op te richten, maar had behoefte aan begeleiding om dat op een gefundeerde manier te doen. Daarom volgde ze het businesstraject van OpmerKelijk.

Ilka: “Ik gaf in bijberoep stijl-, kleur- en voedingsadvies aan volwassenen. Dat was leuk, maar de drang om de stap te zetten naar een bestaan als fulltimeonderneemster werd almaar groter. Bovendien had ik het idee om mij te richten op kinderen en te stoppen met het stijl- en kleuradvies. Om met succes de overstap te maken en de zaken doordacht en serieus aan te pakken, had ik hulp nodig van een expert in branding. En dus stapte ik in het OpmerKelijk Businesstraject.”

Met vertrouwen

“Katlijn is heel gestructureerd en werkt overzichtelijk. Dat gaf mij rust want voor ik met het businesstraject begon, zag ik door de bomen het bos niet meer. Maar Katlijn communiceerde heel goed over hoe we het gingen aanpakken. Ze zag meteen hoe ik mij kon onderscheiden en dat gaf mij vertrouwen. Die structuur vind je ook terug in de verslagen die ze maakt van elke sessie. Een echte meerwaarde, want ze bieden je een houvast. Bovendien moet je zelf niet noteren tijdens de gesprekken. Zo kan je je optimaal concentreren en het maximale uit elke sessie halen.”

Ongeëvenaard creatief

“Katlijn creatief noemen is een understatement! Ze heeft zoveel ideeën. Neem nu de naam die ze voor mijn zaak vond: EetjebijBeetje. Die vind ik gewoon fantastisch! Ze speelt met taal en bedacht een heel sterk concept. Van daaruit is ze erin geslaagd om elk onderdeel van mijn aanbod creatief, helder maar eenvoudig te benoemen en verwoorden. Ook mijn brandingplan barst van de creativiteit. En ik kreeg ook goede tips voor de lancering van mijn merk.”

Echt een OpmerKelijk Netwerk

“Dankzij Katlijn maakte ik ook kennis met het OpmerKelijk Netwerk. Heel bijzonder! Ik weet niet hoe ze het doet, maar daar heerst zo’n positieve vibe. Daar sta ik soms echt van te kijken want in dat netwerk zitten ook collega’s. Maar iedereen gunt elkaar alles. Ongelofelijk. Katlijn slaagt erin om van elke onderneemster de persoonlijke sterkte naar voren te brengen, waardoor die collega’s ook zien dat ze van elkaar verschillen en best wel kunnen samenwerken.”

Positieve energie

“Ik ben heel tevreden over mijn traject en had alleen nooit dit resultaat kunnen bereiken. Katlijn beheerst de kunst om je te sturen zonder dat het dwingend wordt. Ze benadert alles kritisch maar op een positieve manier. Je kan echt aan de slag met alles wat ze aanreikt. En ze geeft je zoveel positieve energie. Als je een startende ondernemer bent en je weet nog niet goed hoe je het allemaal moet aanpakken of je hebt er nog niet genoeg vertrouwen in dat het kan lukken, dan is het businesstraject zeker iets voor jou.”

www.eetjebijbeetje.be

Ben je ook op zoek naar de professionele hulp van een expert in branding om je zaak op te starten of te laten groeien? Kies dan voor het businesstraject van OpmerKelijk. Neem gerust contact op voor een vrijblijvend intakegesprek.