Griet Carens, zaakvoerster van Studio Mira

Griet Carens van Studio Mira is gespecialiseerd in merkemotie creëren. Ze ontwerpt huisstijlen voor zelfstandige ondernemers, kmo’s en grotere bedrijven. De kern van haar business? Sfeervolle en sterke beelden die ervoor zorgen dat klanten merken erkennen en beleven. Daarnaast heeft Griet met Studio Mira ook een eigen wenskaartenlabel op de markt gebracht. Omdat ze sterk is in creëren, maar er niet in slaagde om haar USP’s te duiden en te verwoorden, klopte ze aan bij Katlijn. Haar doel? Precies ontdekken waarvoor ze stond, haar concept versterken en haar aanbod beter naar de wereld brengen.

Griet: “Ik werkte veel in onderaanneming voor vaste opdrachtgevers en merkte dat ik daar hoe langer hoe minder professionele voldoening uit haalde. Als onderaannemer ben en blijf je toch een beetje een verborgen werknemer. Ik voelde aan alles dat het tijd was om mijn vleugels uit te slaan en mijn eigen profilering te versterken. Ook al omdat ik al lang speelde met het idee van een eigen wenskaartenlabel, maar er niet in slaagde om dat in mijn aanbod te integreren. Ik had al verschillende lezingen en opleidingen van Katlijn bijgewoond en wist dus dat zij mij kon helpen. Ik volgde haar al jaren en merkte dat ze vernieuwend bleef. Dat trok me over de streep om met haar samen te zitten voor een intakegesprek.”

Koudwatervrees

Hoewel het intakegesprek vlot verliep, moest Griet toch een drempel over. “Ik had onmiddellijk een klik met Katlijn en besefte dat zij de begeleiding kon bieden waar ik nood aan had. Toch had ik last van koudwatervrees. Ik was een beetje bang dat zij mijn concept volledig voor mij zou uitwerken en ik dus een stuk eigenheid en authenticiteit zou moeten opgeven. Maar die vrees bleek onterecht. Katlijn gaat vanaf het begin van een traject heel intens met je aan de slag om je business door en door te begrijpen. Het is een echte 360 gradenoefening. Opportuniteiten en bedreigingen, sterktes en zwaktes worden gewikt en gewogen. Met deze info gaat ze creatief aan de slag. Maar ze zet je ook zelf aan het werk om te zorgen dat je branding volledig bij je past. Het traject was dus een wisselwerking tussen mijn input, kennis en verwachtingen enerzijds en de expertise, daadkracht en ervaring van Katlijn anderzijds. Het was een weg die we samen hebben bewandeld en waarbij beide partijen inspanningen hebben geleverd om de vooraf bepaalde doelen te bereiken.”

Branding op maat

“Katlijn was de juiste vrouw op de juiste plaats. Ik ben heel blij met het resultaat van mijn branding. Ik heb nu een branding op maat die de waarden van mijn bedrijf perfect weerspiegelt. Ik sta voor eenvoud en geef bedrijven een huisstijl met een ziel. Katlijn heeft de gave om de dingen kort, krachtig en juist te benoemen. Dat ik eigenlijk in merkemotie doe, is ook zo’n geniale vondst van haar. Een voorbeeldje van een concreet resultaat dat voortvloeide uit de brandingoefening: Katlijn is erin geslaagd om mijn wenskaartenlabel mooi en elegant in mijn aanbod in te kapselen.”

Opmerkelijk Netwerk

Katlijn brengt vrouwelijke ondernemers met elkaar in contact. Een meerwaarde die Griet erg wist te smaken. “Het Opmerkelijk Netwerk verbindt onderneemsters. Als Katlijn denkt dat iemand iets voor jou kan betekenen of omgekeerd, dan brengt ze je op een laagdrempelige manier in contact. Zo creëert ze kruisbestuiving. De vrouwelijke ondernemers in haar netwerk helpen en versterken elkaar. Fijn om daar deel van uit te maken!”

Fijne, warme professional

“Katlijn is een integere, correcte consultant die heel positief in het leven staat. Het is een bekwame madame die haar vak door en door kent. Ze ziet opportuniteiten die je als ondernemer nooit zelf had ontdekt. Ze gaat met veel plezier the extra mile voor jou. Ik ben blij dat ik het traject heb gevolgd. Ik heb nu, na al die jaren, eindelijk het gevoel dat ik als zelfstandige op de kaart sta. Ben je op zoek naar een duidelijke branding voor jouw zaak? Neem dan zeker contact op met Katlijn!”

www.studio-mira.be

Wil je ook een vernieuwend concept en een duidelijke branding om nog meer uit je zaak te halen? Kies dan voor het Opmerkelijk businesstraject. Neem gerust contact op voor een vrijblijvend intakegesprek.