Emmy Hallaert, advocaat-bemiddelaar

Personen die zich in een conflictsituatie bevinden met de mensen met wie ze samenleven, samenwerken of zaken doen, kunnen een beroep doen op advocaat-bemiddelaar Emmy Hallaert. Omdat Emmy binnen de vele domeinen van het recht op zoek was naar wat haar het meeste voldoening schonk, en ook wilde ontdekken waarvoor ze stond, volgde ze het brandingtraject van Opmerkelijk.

Emmy: “Een vriendin vroeg me om mee te gaan naar het evenement Word Opmerkelijk Geïnspireerd. Ik ben niet zo sterk in netwerken en dacht dat het evenement wel een goede gelegenheid kon zijn om andere vrouwelijke ondernemers te ontmoeten. En daar heb ik een hele zelfverzekerde Katlijn gezien. Toen ik enkele maanden later het gevoel had dat ik in een te kleine vijver aan het vissen was en wilde achterhalen welke professionele richting ik uit wilde, dacht ik terug aan haar. Bovendien spraken bevriende advocaten lovend over het Opmerkelijk Brandingtraject. Dus stuurde ik Katlijn een mail. Ik kreeg snel reactie, kon op intakegesprek en startte even later met mijn eigen traject.”

Passend concept

“Katlijn beheerst de kunst van vragen stellen en luisteren. Ze haalt je uit je comfortzone, maar geeft je ook altijd het gevoel dat je samen op pad bent. Ze gaat met je antwoorden aan de slag en werkt een concept uit dat helemaal bij je past. Ze vroeg mij naar mijn sterktes en zwaktes. Mijn grote betrokkenheid in mijn dossiers was een van mijn sterktes. Ik vertel mijn klanten altijd dat we samen een oplossing zullen vinden. Dat woordje ‘samen’ vormt nu de essentie van mijn concept.”

Ogen geopend

“Als advocaat-stagiair was ik altijd actief binnen het strafrecht. Later heb ik de overstap naar familierecht gemaakt. Dat is meestal een heel emotioneel geladen materie. Dankzij het brandingtraject heb ik ontdekt dat ik ook graag zakenrecht doe. Vroeger staarde ik mij blind op dat familierecht. Nu wissel ik af en dat vind ik heel fijn. Die variatie schenkt me veel voldoening.”

Inspirerende sessies

“Katlijn is iemand die er staat en die heel goed weet wat ze wil. Haar uitstraling motiveert je. Ze is heel professioneel en toegankelijk. Je voelt je echt welkom bij haar en kan jezelf zijn. Ik vond onze sessies inspirerend. Ik kwam elke keer heel opgewekt en met een ‘we gaan ervoor’-gevoel buiten bij Opmerkelijk. Elke sessie zette ik stappen en zag ik mijn concept meer vorm krijgen. Ik ben dan ook heel tevreden over onze samenwerking en zal in de toekomst waarschijnlijk nog opleidingen – sociale media bijvoorbeeld – volgen bij Opmerkelijk!”

www.emmyhallaert.be

Wil jij ook een heldere branding voor je zaak? Volg dan het brandingtraject van Opmerkelijk. Neem gerust contact op voor een vrijblijvend intakegesprek.