Elke Stultjens, zaakvoerster van BestBuro

Elke Stultjens van BestBuro zorgt voor een perfecte match tussen ondernemers en hun softwaretoepassingen. Haar doel? De IT-kennis in bedrijven verhogen en zo de werking en de bedrijfsvoering optimaliseren. Hoewel het plaatje in haar hoofd helemaal klopte, bleek ze in de praktijk nood te hebben aan ondersteuning om haar concept en aanbod op een gestructureerde en samenhangende manier uit te werken. Ze volgde het businesstraject van Opmerkelijk en stelde samen met Katlijn een uitgebreid brandingplan op voor BestBuro.

Van idee tot concept

Elke: “Ik wist welke richting ik uit wilde gaan en had veel ideeën, maar ik slaagde er niet in om die gestructureerd op papier te zetten. Het gevolg? Ik had het gevoel dat ik ter plaatse bleef trappelen.

Katlijn heeft daar met haar ervaring, expertise en gedrevenheid verandering in gebracht en vertaalde mijn ideeën naar een gefundeerd concept.Via intensieve oefeningen, strategisch denkwerk en levendige gesprekken hebben we de profilering van BestBuro tot in detail uitgewerkt. We brachten structuur in het geheel en schaafden mijn aanbod bij. Zo bieden we nu opleidingen aan die gericht zijn op specifieke doelgroepen. Kortom: alle ingrediënten vormen nu een heerlijk gerecht.”

Kleur bekennen met een brandingplan

Katlijn stelt samen met haar cliënten een brandingplan op. Elke: “Dat brandingplan is een heel krachtig wapen. Het doet je nadenken over alle aspecten van ondernemen en het wordt zo een hoeksteen voor je bedrijfsvoering: slogan, elevatorpitch, aanbod, USP, communicatie, marketing, strategie … alles komt aan bod. Katlijn doet je doordachte keuzes maken die je toelaten om je op een sterke manier te profileren. Het is heel moeilijk om je als kleinere kmo te positioneren in een hoogconcurrentiële markt. Dankzij het brandingplan is BestBuro een kleine maar mooie en kleurrijke vis. En die vallen op in een grote vijver.”

Hard labeur, fraai resultaat

Een coaching bij Opmerkelijk is heel intensief. Elke: “De aanpak van Katlijn is pittig en doelgericht. Ze verplicht je echt om na te denken over je onderneming. We hebben veel geanimeerde ‘discussies’ gehad waardoor ik tot verrijkende inzichten ben gekomen. Na elke sessie krijg je een uitgebreid verslag en dat is echt een sterk punt van de werkwijze van Katlijn. Het zorgt voor samenhang en helpt je om het overzicht te behouden. De coaching is hard werk, maar lonend. Katlijn heeft elke belofte waargemaakt en is elke afspraak nagekomen. Ik zou het traject dan ook aan iedereen aanbevelen. Doen!”

www.bestburo.be

Wil je ook met een duidelijke branding je bedrijf doen groeien? Volg dan het businesstraject van Opmerkelijk. Neem gerust contact op voor een vrijblijvend intakegesprek.