Elke Driesen, zaakvoerster van Veerkracht

Volwassenen beter leren omgaan met druk en stress, en hen helpen om rust te vinden en bewuster in het leven te staan door te veren op hun eigen kracht. Dat is de expertise van psychotherapeute Elke Driesen van Veerkracht. Omdat ze zelf niet thuis was in marketing en branding, maar haar praktijk doelgerichter wilde uitbouwen, volgde ze het OpmerKelijk Businesstraject.

Elke: “Als integratief psychotherapeute beschik ik over een brede waaier aan ‘tools’ om mensen te begeleiden. Bij de opstart van mijn praktijk wilde ik dan ook een ruim publiek bereiken.. Maar toen las ik het boek Onderneemster zkt sterk merk van Katlijn en Sara. Daarin stond dat als je alles wil betekenen voor iedereen, je uiteindelijk niets betekent. Dat was een eyeopener voor mij. Mijn praktijk liep niet echt vlot en daar wilde ik verandering in brengen. Ik wilde hulp om mijn doelgroep duidelijk te bepalen en te bereiken, en moest achterhalen waarvoor ik stond en wat ik wilde betekenen. Dus koos ik voor het OpmerKelijk Businesstraject.”

Een beetje twijfel

“Ik had onmiddellijk een klik met Katlijn. En dat schept natuurlijk vertrouwen. Dat was ook nodig want mijn sector is heel onzeker en concurrentieel. Ik maakte me dan ook zorgen dat we het ideale concept voor mijn praktijk niet zouden vinden. Maar Katlijn geloofde er heel sterk in. Ze was zo overtuigend dat mijn twijfel snel verdween. Bovendien merkte ik meteen dat het concept echt bij mij paste. Katlijn legt niets op: ze deelt haar expertise, reikt heel veel ideeën aan, schept een duidelijk kader, ondersteunt en adviseert. Ze is er heel sterk in om zaken concreet te stellen. En dat geeft duidelijkheid en vertrouwen. De tussentijdse opdrachten die ze geeft, zetten aan tot zelfreflectie en maken het traject heel intens. Katlijn zit tijdens het traject voortdurend in je hoofd.”

Waardevol netwerk

“Het OpmerKelijk Netwerk is geweldig! Katlijn heeft een uitgebreid netwerk dat ze met veel plezier voor je openstelt. Dat vind ik echt bijzonder. Ik heb er al veel aan gehad. Ik kijk elke dag naar de posts, want ik leer er telkens van bij. Dat netwerk is zeer waardevol voor mij. Ik kan het businesstraject dus alleen maar aanbevelen. Ik heb er nog geen seconde spijt van gehad. Het is het beste wat mij al op professioneel vlak is overkomen.”

www.elkedriesen.be

Wil jij ook een doordacht concept en een sterke branding voor je onderneming? Volg dan het businesstraject van OpmerKelijk. Neem gerust contact op voor een vrijblijvend intakegesprek.