Eline Roex, zaakvoerster van Bee Fit Bewegingscoaching

Mensen levenslang met plezier laten bewegen en gezond leren leven op maat van hun mogelijkheden en beperkingen. Daar streeft Eline Roex van Bee Fit Bewegingscoaching naar. Omdat ze niet thuis was in marketing en branding en ze haar zaak wilde laten groeien met een heldere profilering en communicatie, volgde ze het businesstraject van OpmerKelijk.

Eline: “Marketing is niet zo mijn ding. Ik had wel wat gelezen over marketing en branding, maar had geen idee hoe ik die kennis moest toepassen op mijn zaak. Ik had hulp nodig en behoefte aan iemand die mij richting gaf. Via mijn boekhouder kwam ik bij Katlijn terecht. Ik verliet het intakegesprek met een goed gevoel, maar stapte toch niet meteen in het traject. Ik vond het een behoorlijk grote investering als starter. Dus liet ik het idee wat rusten. Ik nam contact op met enkele mensen die een testimonial hadden gegeven. Die vertelden mij allemaal hetzelfde: het businesstraject is de investering meer dan waard. Een goede branding is nu eenmaal essentieel voor je bedrijf. Dus startte ik met het traject.”

Over bijen en zo

“De naam Bee Fit Bewegingscoaching had ik al. Mijn man houdt bijen en je ziet vanuit de bewegingsruimte de bijenkorven in onze tuin. Honing is een natuurlijke brandstof. Krijgen diabetespatiënten een hypo tijdens de krachttraining? Dan eten ze een lepeltje. Bijen zijn heel actieve beestjes, altijd druk in de weer. Als bewegingscoach voel ik me fit en sterk. Ik heb net zoals bijen genoeg energie om dagelijks actief bezig te zijn met verschillende zaken. Dit aanleren en doorgeven via beweging is mijn passie. Vandaar de naam. Maar ik wist niet goed hoe ik de bijen een plaats kon geven in mijn concept. Katlijn is erin geslaagd om een creatief concept te ontwikkelen dat perfect bij de naam past. Ze heeft drie pijlers bepaald en benoemd: Act like a bee, Feel like a bee en Flow like a bee. Die staan voor Bewust kiezen, gezond blijven Bewegen en Beleven. Het concept laat je mijn merk echt beleven. En daar ben ik heel blij mee!”

Doordachte methodiek

“Ik wil een bewegingscoach zijn bij wie zowel de absolute beginner als de doorgedreven doener terechtkan. Met mijn ervaring heb ik een doordachte methodiek uitgewerkt die dat mogelijk maakt. Op elk niveau zijn er nieuwe uitdagingen en doelen. Ik merk dat mensen het heel leuk vinden dat ze kunnen doorgroeien. Dankzij Katlijn heb ik mijn methodiek duidelijk kunnen benoemen en linken aan een begrijpbaar concept. Iedereen die gezond actief wil zijn en zijn kracht, lenigheid en fitheid wil verhogen, vindt zijn gading in mijn aanbod.”

De juiste prijs

“Katlijn heeft aandacht voor elk aspect van je branding. Ik ben in mijn studententijd met bewegingscoaching begonnen en was niet zo bezig met mijn prijzen. Ik paste die nu en dan weleens aan, maar ze stonden niet in verhouding tot de service die ik bood. Ik zat veel te laag. Maar dankzij Katlijn zit mijn prijssetting nu heel goed in elkaar. Tijdens het traject merkte ik het effect daarvan al.”

Lonende aanpak, betrokken consulent

“De aanpak van Katlijn is professioneel, onderbouwd en op maat. Ze is heel betrokken en oprecht geïnteresseerd in je business, maar ook veeleisend en kritisch. Ze doet je echt nadenken over je zaak. En die werkwijze loont. Je merkt telkens weer dat ze erg goed is in wat ze doet. Ze is ook punctueel en komt al haar afspraken en beloftes na. Kortom: fijn om met haar samen te werken!”

www.beefit.be

Wil jij ook een doordacht concept en een sterke branding voor je onderneming? Volg dan het businesstraject van OpmerKelijk. Neem gerust contact op voor een vrijblijvend intakegesprek.