Cindy Bastiaens, zaakvoerster van Huis ViventO

Thuiskomen. Dat is het sleutelwoord in de coachings van Cindy Bastiaens. Met Huis ViventO begeleidt ze volwassenen, kinderen en mensen die met kinderen bezig zijn, om zichzelf beter te begrijpen en beter begrepen te worden. Vanuit die zelfkennis helpt ze hen om weer in beweging te komen en echt in verbinding te staan met zichzelf en elkaar. Omdat ze behoefte had aan professionele ondersteuning om haar aanbod af te bakenen en daarbij op zoek was naar een tastbaar concept en een heldere branding, volgde ze het businesstraject van OpmerKelijk.

Cindy: “Ik was met heel veel dingen tegelijk bezig en slaagde er niet in om duidelijk te verwoorden wat ik allemaal deed. Mijn scope was veel te ruim. En daar voelde ik mij niet goed bij. Een collega-onderneemster had met Katlijn samengewerkt en raadde me aan om eens langs te gaan voor een intakegesprek. Heel goed advies, want ik denk niet dat ik zonder het OpmerKelijk businesstraject vandaag zou staan waar ik nu sta.”

Vermarktbaar concept

“Ik had meteen het gevoel dat Katlijn mij begreep. Dat was niet evident, want ik kwam aanzetten met een hele waaier aan mogelijkheden en activiteiten. Toch is ze erin geslaagd om mijn sterktes in een vermarktbaar concept te gieten. Een hele uitdaging. In ons vijfde gesprek begon ik bijvoorbeeld te twijfelen aan de weg die we waren ingeslagen. Dat had niets te maken met de kwaliteit die Katlijn leverde. Het lag volledig aan mij. De manier waarop zij met mijn twijfel omging, was fantastisch. We spraken er open en eerlijk over. Katlijn was kritisch, maar toonde altijd de wil om er iets goeds van te maken. Die benadering leidde uiteindelijk tot een nog beter en puurder resultaat.”

Efficiënte aanpak

“Het businesstraject bestaat uit een aantal sessies die je moet voorbereiden. Katlijn geeft je opdrachten die je echt uitdagen en je tot inzichten doen komen. Elke sessie was waardevol. Katlijn waakt ook heel erg over het perspectief en bekijkt je zaak vanuit verschillende invalshoeken. Een echte meerwaarde. En ze bezorgt je een uitgeschreven samenvatting van elke sessie. Die schreef ze met zoveel feeling dat ik echt het gevoel had dat het mijn woorden waren.”

Consultant met een groot netwerk

“Katlijn is een toffe, empathische vrouw. Ze heeft veel vakkennis en voelt je goed aan. Ze is ook sterk in mensen verbinden. Het OpmerKelijk Netwerk is een groot netwerk met allemaal vrouwelijke ondernemers die bereid zijn om te delen. Fijn om er deel van uit te maken!”

www.huisvivento.be

Wil jij ook een concept en een branding die helemaal passen bij jou en je onderneming? Kies dan voor het businesstraject van OpmerKelijk. Neem gerust contact op voor een vrijblijvend intakegesprek.