Catherine Hoogmartens, zaakvoerster van Tools4yourTalent

Met Tools4yourTalent reikt Catherine (hoogopgeleide) professionals concrete tools aan. Enerzijds voor de ontwikkeling van hun loopbaan en persoonlijkheid, anderzijds om stress en burn-out te voorkomen. Omdat haar aanpak een grote invloed heeft op het zelfvertrouwen van haar klanten, biedt ze ook de tool ‘imagocoaching’ aan. Zo ondersteunt de uitstraling van haar klanten optimaal hun persoonlijkheid.

Catherine: “Ik kwam heel wat opportuniteiten tegen op mijn professionele pad. Maar ik had behoefte aan een duidelijke afbakening van mijn business, want ik wilde me beter onderscheiden van andere collega’s. Een duidelijk aanbod en een onderbouwd concept waarin loopbaanbegeleiding en imagocoaching elkaar versterken, moesten daarvoor zorgen. Om dat te realiseren had ik hulp nodig. Ik had drie redenen om voor het OpmerKelijk Businesstraject te kiezen: ik was fan van Katlijn op sociale media, haar boek Onderneemster zkt sterk merk had mijn ondernemingszin aangewakkerd én ik kende een aantal mensen die door haar werden begeleid. En die waren allemaal unaniem positief.”

Duidelijke USP

“Ik ben echt heel blij met mijn nieuwe concept. Want dat heeft er niet alleen toe geleid dat ik heel goed weet wat ik wil, maar ook dat ik nu precies kan uitleggen wat ik doe, waarvoor ik sta en hoe ik mensen kan helpen. Ik heb er meer structuur door gekregen. Katlijn heeft mijn merkidentiteit duidelijk uitgewerkt en vertaald naar een onderscheidende profilering. Daardoor kan ik mijn USP en ESP precies benoemen. Die kon ik trouwens al tijdens het traject met succes uitspelen in mijn communicatie. En de nieuwe naam die Katlijn bedacht heeft, is ook top. Die dekt helemaal de lading.”

Concreet en gestructureerd

“Katlijn en ik hebben veel tijd besteed aan de uitwerking van mijn methodiek, waardoor mijn dienst veel tastbaarder wordt. Ik vond onze sessies altijd heel leuk en keek er echt naar uit. De reden? Katlijn is heel concreet en haar aanpak is erg gestructureerd. Je krijgt elke keer huiswerk waarmee je na een sessie aan de slag gaat. Zo gaat het vooruit. Na elke afspraak had ik een voldaan gevoel, want we hadden weer een stap gezet.”

Groot inlevingsvermogen

“Ik ben in mijn lange carrière zelden een consultant tegengekomen met zo’n groot inlevingsvermogen. Katlijn stelt altijd de juiste vragen, trekt de juiste conclusies en koppelt daar de juiste acties aan. Bovendien is ze stipt en kordaat én stelt ze het OpmerKelijk Netwerk voor je open. Kortom: ze is een bijzonder betrokken consultant die echt het beste voor je wil.”

www.tools4yourtalent.be

Heb jij net zoals Catherine iemand nodig die je branding helpt bepalen en je begeleidt in de versterking van je merk? Neem dan contact op voor een vrijblijvend intakegesprek.