Ann Valvekens, zaakvoerster van Plug de dag

Ann Valvekens wilde een nieuwe professionele richting uit en klopte met een vaag idee aan bij Katlijn. Ze wilde mensen helpen en hun iets bijbrengen. Omdat Katlijn een uitdaging best op prijs weet te stellen, begeleidde ze Ann binnen het businesstraject van OpmerKelijk. Het resultaat? Plug de dag, een onderneming die mensen via opleidingen en inspiratiesessies positief en bewust in het leven doet staan en hun uitdagingen en tips biedt om gemakkelijk te ontsnappen aan de dagelijkse hectiek.

Ann Valvekens: “Ik had al eens een intakegesprek met Katlijn gehad toen ik overwoog om me als professionele copywriter te vestigen. Maar Katlijn begeleidde op dat moment al iemand uit die sector. Een tegenvaller … die een meevaller bleek te zijn. Hoewel ik heel graag schrijf, kwam ik er stilaan achter dat ik toch meer zocht, en dat mijn echte passie lag bij mensen begeleiden en opleidingen geven. Maar ik had geen concreet idee over hoe en wat. Katlijn is een expert in mensen begeleiden naar een sterk merk. Daarom had ik opnieuw een intakegesprek met haar. Ik dacht dat mijn idee te vaag zou zijn en dat ze me niet zou kunnen helpen. Maar dat was verkeerd gedacht.”

Consultant met hoofdletter C

Het empathische vermogen, de creativiteit en de expertise van Katlijn leidde tot het resultaat waarnaar Ann op zoek was. “Katlijn stelt heel gerichte vragen die je uitdagen om nog meer en dieper na te denken over je zaak. Haar empathie is ongeëvenaard. Ik had vaak het gevoel dat zij beter wist dan ik wat ik professioneel wilde bereiken en hoe. Het bewijs? Het concept, de naam Plug – Positief leven en uitdagingen geven – en eigenlijk alles wat ze gedaan heeft, voelde vanaf het eerste moment juist aan. Ze is een consultant met een hoofdletter C. Ik ben haar echt heel dankbaar.”

Heel betrokken

“Het is echt fijn om met Katlijn samen te werken. Ze is heel betrokken. Ik had vaak het gevoel dat ze alleen maar met mijn traject bezig was en dat ze geen andere klanten had. Dat was natuurlijk niet zo, maar ze was gewoon zo goed voorbereid! Ze heeft echt het beste met je voor en begeleidt je met een persoonlijke aanpak naar een consequente en consistente merkbeleving.”

Verwachtingen meer dan ingelost

“Ik ben iemand die heel kritisch is, ook voor mezelf. Dat komt een stukje door mijn onzekere natuur. Het is dus niet zo gemakkelijk om mij tevreden te stellen. Ik geef toe dat ik in het begin wat ongerust was. Mijn idee was heel vaag en ik vroeg me af of onze samenwerking wel resultaat zou opleveren. Het antwoord is dus een heel overtuigende ‘ja’. Katlijn geeft je echt vertrouwen en gelooft in je zaak. En dat werkt motiverend. Ik sta er echt versteld van hoe zij erin geslaagd is om zo’n los idee uit te werken en dat dan te gieten in een bedrijf met een sterk concept en een heldere branding.”

www.plugdedag.be

Heb jij net zoals Ann iemand nodig die je branding helpt bepalen en je begeleidt in de versterking van je merk? Neem dan contact op voor een vrijblijvend intakegesprek.