fbpx

Je LinkedIn-account optimaal opbouwen en strategisch inzetten

Wil je met je volledige team zo gericht mogelijk op LinkedIn aan de slag gaan? Ontdek dan de LinkedIn-opleiding voor teams van OpmerKelijk. Ik, Sofie, kom in jouw bedrijf een opleiding op maat geven die je volledige team op dezelfde lijn brengt in kennis en gebruik van LinkedIn.

Je teamleden krijgen aandachtspunten en tips om hun persoonlijke LinkedIn-profiel samen te stellen en dat te koppelen aan de bedrijfspagina. Ik focus daarbij op de uniformiteit in de LinkedIn-profielen van je team, zowel in kopregels als in andere aspecten. Ze leren gegevens en statistieken interpreteren, komen te weten hoe ze contacten leggen en volgers creëren, en ontdekken hoe ze artikels publiceren en boeiende content plaatsen.

We maken vooraf afspraken over wat je teamleden mogen communiceren op de bedrijfspagina en welke content ze kunnen plaatsen of doordelen op hun persoonlijke profiel. Ze passen meteen alles toe in hun eigen LinkedIn-account. Iedereen krijgt bovendien een handig stappenplan mee, op maat van je bedrijf.

Kortom: na de opleiding zijn jouw teamleden helemaal klaar om OpgemerKt te worden op LinkedIn en de identiteit en bekendheid van je bedrijf te versterken.

Praktisch:

  • We plannen het tijdstip van de opleiding in onderling overleg. De locatie is jouw eigen bedrijf of een opleidingslocatie die jij kiest en reserveert.
  • De opleiding duurt 3,5 uur en is bedoeld voor 4 tot 8 personen van jouw bedrijf.
  • We stemmen vooraf je vragen en de verwachtingen van je bedrijf af.
  • Deze groepsopleiding kost 950 euro (excl. btw) en komt in aanmerking voor 40% subsidie via de kmo-portefeuille (erkenningsnummer: DV.O215787).
  • De opleiding is op maat, mét een stappenplan waarmee alle teamleden vooraf de basis voor hun LinkedIn-profiel kunnen leggen, zodat iedereen in de opleiding ongeveer op hetzelfde niveau start.

Klaar om je team uniform te laten communiceren op LinkedIn?
Bel mij via 0468 30 14 98 of contacteer mij via onderstaande knop.

Liever een individuele opleiding?

Bij OpmerKelijk kan je ook kiezen voor een individuele LinkedIn-opleiding op maat. Er is zowel een basisopleiding als een verdiepingsopleiding.

Het verschil? Tijdens een individuele opleiding krijg je nog meer de kans om op maat van jouw persoonlijke vragen en behoeften te werken. Ik zit gedurende de hele opleiding naast jou en we bespreken elk onderdeel van LinkedIn zo uitvoerig of beknopt als jij wenst. We passen alles ook meteen samen toe.

Een opleiding voor je hele team heeft andere voordelen. Dankzij de interactie tussen de teamleden kunnen we tijdens de opleiding al heel wat zaken afstemmen en samen afspreken, zodat er een grote uniformiteit ontstaat over de verschillende accounts heen. En hoewel ik niet de hele tijd naast elke deelnemer kan zitten, hou ik uiteraard wel rekening met het tempo van de groep. Ik voorzie ruimte voor vragen, maar om de efficiëntie te bewaren kan ik er minder diep en persoonlijk op ingaan dan bij een individuele opleiding.

Petra Rubens, zaakvoerster van Talent4People

De opleiding zat meteen goed. We gingen praktisch aan de slag, meteen op mijn pc en met mijn sociale media. Zo kon ik de concrete tips onmiddellijk toepassen. Sofie gaf me ook de structuur en de achtergrond van LinkedIn mee, waardoor ik een veel klaardere kijk op het medium kreeg. Lees meer “Petra Rubens, zaakvoerster van Talent4People”

Petra Rubens
Talent4People

Tinneke Geukens, zaakvoerster van Ingentia Advocaten

Ik had Sofie vooraf laten weten tot waar mijn kennis reikte. Bij de start van de opleiding stapte ze meteen in op mijn niveau. Vanaf minuut één leerde ik bij, op mijn tempo. Wat een verschil met andere opleidingen! Sofie had de opleiding grondig voorbereid. Tijdens de sessie vinkte ze nauwkeurig een lijst af met alle onderwerpen die we op de agenda hadden staan. Heel professioneel! Lees meer “Tinneke Geukens, zaakvoerster van Ingentia Advocaten”

Tinneke Geukens
Ingentia Advocaten