Over Sofie

Sofie is de Social Media & Brand Manager van OpmerKelijk. In 2015 studeerde ze af als master TEW aan de UHasselt. Sofie overtuigde zaakvoerster Katlijn met haar leergierigheid, enthousiasme en kennis van branding, en ging in het najaar van datzelfde jaar aan de slag bij OpmerKelijk. Sindsdien vormen Katlijn en Sofie een gemotiveerd team dat met veel drive onderneemsters begeleidt naar een sterk merk.

Wanneer kom je als OpmerKelijke onderneemster met Sofie in contact?

  • Als je een individuele sociale media training aanvraagt bij OpmerKelijk, want Sofie maakt je dan wegwijs in alle do’s-and-don’ts van het medium van jouw keuze: LinkedIn, Facebook (basis of verdieping), Pinterest en/of Twitter.
  • Als je een open opleiding volgt bij OpmerKelijk, want Sofie neemt de organisatie van de opleidingen gedeeltelijk voor haar rekening.
  • Als je de kmo-portefeuille wilt aanvragen voor OpmerKelijk advies of een opleiding, want Sofie begeleidt jou bij je subsidieaanvraag.
  • Als je naar een event komt zoals Word OpmerKelijk Geïnspireerd, want Sofie helpt de creatieve ideeën van Katlijn vertalen naar een efficiënte concrete uitvoering.

En natuurlijk werkt Sofie ook heel hard achter de schermen. Ze ondersteunt Katlijn bij alle aspecten van de zaakvoering van OpmerKelijk: branding, communicatie, eventorganisatie, opleidingen, administratie, …

Lees meer over Sofie op LinkedIn.

Foto SofieEVF_3947EVF_3973