Missie en visie

Marketingcommunicatiestrategie voor                        vrouwelijke ondernemers

Katlijn Voordeckers Opmerkelijk VisieMijn missie als brandingexpert

Ik begeleid vrouwelijke ondernemers om zich OpmerKelijk te profileren met een duidelijk concept, een krachtig aanbod, een heldere communicatie en een strategische aanpak. Zo groeien ze uit tot een sterk merk, worden ze OpgemerKt en trekken ze meer klanten aan. Dankzij mijn consulting, coaching en training ontwikkelen ze een sterk merk en een marketingcommunicatiestrategie waarbij ze ontdekken waarvoor ze staan, wat hen drijft of net tegenhoudt, en hoe ze gestructureerd kunnen werken aan een succesvolle business.

Katlijn Voordeckers Opmerkelijk visieMijn visie als zaakvoerster van OpmerKelijk

Ik geef vrouwelijke ondernemers de durf om OpmerKelijk te zijn. De visie van OpmerKelijk sluit dan ook volledig aan bij de huidige belevenismaatschappij waarin de persoon achter een product of dienst almaar aan belang wint. Ik werk hierbij altijd aan een concept dat volledig past bij de ondernemer én waaraan haar doelgroep ook nood heeft. Ik vertaal dit naar een krachtig aanbod, een heldere communicatie en een strategische aanpak zodat de ondernemer OpgemerKt wordt, een sterk merk ontwikkelt en werkt aan de langetermijnvisie van haar business.

Daarnaast wil ik vrouwelijke ondernemers echt leren om zonder angst en met de juiste mindset te gaan bewegen in de wereld van het zakelijke netwerken. Mijn doel? Vrouwen heel gericht en vol zelfvertrouwen leren communiceren met hun doelgroep dankzij onmiddellijk toepasbare tips.

Het resultaat wanneer een vrouwelijke ondernemer OpmerKelijk durft te zijn? Een sterke focus, een onvergetelijke bekendheid, meer cliënten, en groeiend zakelijk en persoonlijk succes.

Ben jij een vrouwelijke ondernemer die zich OpmerKelijk wil profileren met een doeltreffende marketingcommunicatiestrategie? Neem dan contact op met Katlijn Voordeckers voor meer informatie over de businesstrajecten en trainingen van OpmerKelijk.