fbpx

ONTBIJTNETWERKWANDELINGEN | In be-MINE en Gerhagen

Van klein naar groots merk: stap voor stap naar een TOPbeleving

Wandelen, leren, ontbijten én netwerken. Van een TOPcombinatie gesproken! Op vrijdag 21 mei en vrijdag 28 mei (telkens van 8 tot 10 uur) organiseer ik ontbijtnetwerkwandelingen in het kader van mijn nieuwe boek TOPgeMERKt. Ga samen met mij en een gemotiveerde groep van 30 ondernemers op een van deze twee dagen op pad. Volledig coronaproof uiteraard.

We starten met een opmerkelijke kop heerlijke koffie of thee. Daarna vatten we een wandeling aan van zo’n 5 kilometer waarbij netwerken en boeiende gesprekken over ondernemerschap centraal staan. De ideale manier om de persoon achter elk merk beter te leren kennen. De samenstelling van de wandelgroepjes wordt meerdere keren veranderd, zodat je de kans hebt om kennis te maken met alle deelnemers.

Op een mooie locatie onderweg krijg je je persoonlijke koeltas met een heerlijk vers ontbijtje van Whatz Hap. Tijdens het ontbijt vertel ik je graag iets meer over TOPgeMERKt en geef ik een open blik achter de schermen van mijn boek en het schrijfproces. Een openhartig verhaal over alle toppen en dalen, in alle eerlijkheid. Ook op de terugweg geniet je van het prachtige uitzicht en leer je kilometer na kilometer je medewandelaars beter kennen.

Nuttige info:

  • Op vrijdag 21 mei van 8 tot 10 uur trekken we naar de top van een mijnterril op be-MINE in Beringen.
  • Op vrijdag 28 mei van 8 tot 10 uur wandelen we in het domein Gerhagen in Tessenderlo door de bossen naar de prachtige vijver.

Prijs per wandeling: 67 euro (excl. btw), een lekker ontbijt inbegrepen (+ een opmerkelijke verrassing per deelnemer)