Lezing

OpmerKelijk Ondernemen: Mission Impossible?

Toen je besliste om als zelfstandige aan de slag te gaan, koos je ervoor om van je passie je beroep te maken en de wereld van je business te overtuigen. Je missie? Je als vrouwelijke ondernemer onderscheiden van je concurrenten om zo groeikansen voor je bedrijf te creëren. Het resultaat? Je profileert jezelf OpmerKelijk en maakt een onuitwisbare indruk op iedereen die je ontmoet. Ga jij de uitdaging aan?

Ondernemers zijn gedreven secret agents die sterk zijn in hun corebusiness. Ze overwinnen met het grootste gemak elk obstakel binnen hun vakgebied. Hun wapens? Ervaring en expertise. Helaas blijken die soms ontoereikend in hun strijd tegen de moeilijkste tegenstander: zich onderscheiden. Daarom reik ik hen tijdens een interactieve lezing een arsenaal aan middelen aan. Zo wordt OpmerKelijk ondernemen eenvoudiger … en dus allesbehalve een mission impossible.

Starring: gelukkige én succesvolle ondernemers

Als een bedrijf de filmset is, dan is een ondernemer het hoofdpersonage. En hoofdpersonages … die kennen hun waarde. Letterlijk en figuurlijk. Op de set van deze lezing ontdekken ondernemers hoe ze:

  • een sterk merk kunnen worden;
  • zichzelf kunnen onderscheiden in een wereld vol ondernemerssterren;
  • hun concurrenten niet als concurrenten moeten bekijken;
  • klanten enthousiast maken én houden over hun prestaties;
  • nieuwe klanten warm maken voor hun vertolking;
  • de juiste strategie en communicatie bepalen voor een OpmerKelijke profilering;

Kortom: als hoofdpersonage in de film van hun ondernemersleven achterhalen ze hoe ze ‘kijkers’ aan het scherm van hun business kluisteren.

Aftiteling

Katlijn sprak al voor deze organisaties:

lezing-logos-2

Katlijn inschakelen voor een OpmerKelijke lezing over branding en profilering voor jouw organisatie of bedrijf? Neem gerust contact op om de mogelijkheden te bespreken.