infographic laten maken

TOPgeMERKt Brainstorm


Evenementgegevens


Infographics Opmerkelijk

TOPbrains for a TOPexperience

  • Hoe bied je je klant een phygital TOPervaring in de verschillende fases van zijn klantreis?
  • Welke elementen kan je integreren in je werking voor én achter de schermen voor een ware TOPbeleving?
  • En wat is de weg naar een echte TOPinteractie met je klant?

Deze en nog zo veel meer vragen komen aan bod in mijn boek TOPgeMERKt (LannooCampus, 2021). En ik merk dat als het over klantbeleving gaat, ondernemers graag meteen tot actie overgaan en hun ideeën willen aftoetsen. En met wie kan dat beter dan met collega-ondernemers die even gedreven zijn om hun klanten een TOPbeleving te bieden?

Op vrijdag 28 januari laten we daarom de ideeën samenkomen … en knetteren! Want dan organiseer ik een TOPgeMERKt Brainstorm voor maximaal 10 ondernemers, waarin we samen dieper ingaan op phygital klantreizen en zes niveaus waarbinnen je verbeteringen kan realiseren binnen de customer journey van jouw merk.

Ik hou het graag heel praktisch en bied je veel stof tot nadenken en gerichte oefeningen om samen met je collega-ondernemers aan te pakken. Zo krijg je ideeën vanuit verschillende invalshoeken om de aanpak, service en klantbeleving van jouw merk naar een hoger niveau te tillen. Met als resultaat: een duidelijk beeld van jouw opportuniteiten om trouwe, terugkerende klanten en positieve mond-tot-mondreclame te creëren.

Waar en wanneer?

  • Deze brainstorm vindt plaats bij Het Rijk der Zinnen (Polderstraat 28, 2260 Westerlo).
  • Vrijdag 28 januari van 13 tot 17 uur (incl. een opmerkelijke high tea/coffee vol beleving).
  • Deze brainstorm is erkend voor de kmo-portefeuille (erkenningsnummer Opmerkelijk voor de pijler opleiding: DV.O215787) waardoor je tot 30% subsidie op het totaalbedrag excl. btw kan krijgen van de Vlaamse overheid (30% subsidie voor kleine ondernemingen en 20% subsidie voor middelgrote ondernemingen). Meer info over de tussenkomst en werking van de kmo-portefeuille vind je via deze link.
  • Deelname kost 195 euro (excl. btw), inclusief een gratis belevingspakketje ter waarde van 15 euro. De factuur en het infodocument over de kmo-portefeuille ontvang je via e-mail binnen de vijf werkdagen na inschrijving. De catering (tot maximaal 25 euro per dag) komt eveneens in aanmerking voor de kmo-portefeuille.

Schrijf je nu in

Ticket Prijs Aantal
TOPgeMERKt Brainstorm 28/01 €195,00 Uitverkocht