infographic laten maken

TOPgeMERKt Brainstorm


Evenementgegevens


TOPbrains for a TOPexperience

  • Wil je samen met andere ondernemers brainstormen over hoe je naar het next level van een phygital klantbeleving kan gaan?
  • Wil je samen met andere ondernemers een kritische blik werpen op de opportuniteiten en bedreigingen voor de TOPbeleving van je merk?
  • Wil je inspirerende best practices leren kennen van andere kmo’s, familiebedrijven of lokale ondernemers die deze heel graag met jou delen?
  • Wil jij graag bijleren over hoe je jouw klantbeleving kan blijven bijsturen met een haalbare structuur?
  • Wil je dat je klanten op elk niveau van je business een geweldige ervaring beleven zodat ze met plezier terugkomen en voor mond-tot-mondreclame zorgen?

Ik merk dat als het over klantbeleving gaat, ondernemers graag meteen tot actie overgaan en hun ideeën willen aftoetsen. En met wie kan dat beter dan met collega-ondernemers die even gedreven zijn om hun klanten een TOPbeleving te bieden?

Barefood GiuliaOp vrijdag 25 november laten we daarom de ideeën samenkomen … en knetteren! Want dan organiseer ik een TOPgeMERKt Brainstorm voor maximaal 15 ondernemers, waarin we samen dieper ingaan op phygital klantreizen en zes niveaus waarbinnen je verbeteringen kan realiseren binnen de customer journey van jouw merk.

Ik hou het graag heel praktisch en bied je veel stof tot nadenken en gerichte oefeningen om samen met je collega-ondernemers aan te pakken. Zo krijg je ideeën vanuit verschillende invalshoeken om de aanpak, service en klantbeleving van jouw merk naar een hoger niveau te tillen. Met als resultaat: een duidelijk beeld van jouw opportuniteiten om trouwe, terugkerende klanten en positieve mond-tot-mondreclame te creëren.

Barefood GiuliaWaar en wanneer?

  • Deze brainstorm vindt plaats bij Barefood Giulia (Leopoldplein 26, 3500 Hasselt). De opleiding zal georganiseerd worden op basis van de op dat ogenblik geldende coronamaatregelen.
  • Vrijdag 25 november van 10.30 tot 14.30 uur (incl. een mini-lunch en lekkere tussendoortjes vol beleving).
  • Deze brainstorm is erkend voor de kmo-portefeuille (erkenningsnummer Opmerkelijk voor de pijler opleiding: DV.O215787) waardoor je tot 30% subsidie op het totaalbedrag excl. btw kan krijgen van de Vlaamse overheid (30% subsidie voor kleine ondernemingen en 20% subsidie voor middelgrote ondernemingen). Meer info over de tussenkomst en werking van de kmo-portefeuille vind je via deze link.
  • Deelname kost 275 euro (excl. btw), inclusief een gratis belevingspakketje ter waarde van 15 euro. De factuur en het infodocument over de kmo-portefeuille ontvang je via e-mail binnen de vijf werkdagen na inschrijving. De catering (tot maximaal 25 euro per dag) komt eveneens in aanmerking voor de kmo-portefeuille.

 

Schrijf je nu in

Ticket Prijs Aantal
Brainstorm €275,00 Uitverkocht