Remarkable lazy Sunday netwerkmoment - Opmerkelijk

Remarkable lazy Sunday-netwerkmoment


Evenementgegevens


Herken je het gevoel? Een luie zondagochtend. Je ondernemersbrein krijgt ruimte om na te denken over je zaak. Relevante vragen doorkruisen je hoofd.

 • Hoe win ik met mijn bedrijf de war for talent en clients?
 • Hoe zet ik de neuzen van alle stakeholders in dezelfde richting?
 • Hoe connecteer ik met de TikTok-generatie?
 • Hoe integreer ik duurzaamheid in mijn processen en creëer ik maatschappelijke impact?

Zet je dus aan tafel. In opmerkelijk gezelschap. Ja, zelfs op een luie zondag. Met experts en gelijkgestemde ondernemers uit heel Vlaanderen. En wissel je ervaringen uit. Krijg je antwoorden op jouw uitdagingen. Haal je inspiratie en ideeën uit je nieuwe connecties en integreer ze in je werking. Processen die van jouw bedrijf een topmerk mét een topbeleving maken.

Het Remarkable lazy Sunday-netwerkmoment

23 oktober 2022

4 stappen, 1 TOPevenement

Het Remarkable lazy Sunday-netwerkmoment brengt het TOPmerkmodel van het boek TOPgeMERKt (LannooCampus) in de praktijk. Via story experience, interaction experience en connection experience reiken gelijkgestemde ondernemers en experts tips, tricks en oplossingen aan om jouw grootste uitdagingen om te zetten in top-portuniteiten. En dat in een opmerkelijke lazy-Sunday-morning vibe. Waarbij beleving hoge toppen scheert.

 1. Luilekker ontbijten
  Je start met een ‘naked coffee & breakfast’. Jij kleedt zelf je koffie, pancake, broodje, yoghurt … aan met je favoriete toppings. Elke topbeleving stoelt nu eenmaal op doorgedreven personalisatie. Ja, ook op een luie zondagochtend.
 2. Luisteren en interageren
  Verhalen zorgen voor verbinding, herkenning en vertrouwen tussen mensen. In deze tijden vol FOMO en smartphoneverslaving zijn échte relaties een nieuw luxegoed. Goede verhalen zijn het cement van die relaties, want ze maken die duurzaam. Hoe je die duurzame relaties bouwt met je klanten en je medewerkers en vooral waar je de elementen vindt van jouw échte verhaal, vertelt TEDx-spreker en storytelling-expert Peter Perceval* in een korte en krachtige keynote.
 3. Brainstormen met opmerkelijke ‘lui
  Je maakt je keuze uit een reeks ‘hot top-ics’. Wij wijzen je er twee toe. In twee sessies schuif je aan bij een thematafel mét topexpert. Hier deel je jouw story met andere ondernemers. De expert stelt gerichte vragen. Zo krijgt iedereen zicht op je uitdagingen. Na een inspirerende brainstorm neem je de tips, tricks en oplossingen mee naar je dagelijkse werking.
 4. Goedgeluimd connecteren
  Tijdens het aperitief krijg je nog de kans op een ‘one to one’ met een opmerkelijke expert naar keuze. Je verdiept je connectie met je nieuwe contacten uit het netwerk. Connecties die verder reiken dan deze luie zondag zelf.

Voor slechts € 85 excl. btw per persoon ben je zeker van een topzondag vol meerwaarde. Op vlak van inzichten, connecties én ont-lui-kende top-portuniteiten.

Opgelet: om unieke, inspirerende netwerkmomenten te creëren, hechten we ook graag belang aan de samenstelling van de netwerkgroep. Daarom zullen we de inschrijvingen beperken tot maximaal 12 deelnemers uit éénzelfde sector. Zo krijg jij de kans om kennis te maken met eigenaar-ondernemers en intrapreneurs uit diverse sectoren. Tijdig inschrijven is dus de boodschap. 😊
Voor de sector van coaching/therapie is ons max. aantal deelnemers dat kan inschrijven bereikt. Indien je je gegevens invult, zullen we je op onze wachtlijst zetten en verwittigen indien een plaats vrijkomt.

Remarkable lazy Sunday netwerkmoment - Opmerkelijk

*Over Peter Perceval

Peter PercevalPeter Perceval is TEDx-spreker, trainer, schrijver, regisseur. Hij begeleidde als trainer en coach al meer dan 800 ondernemers, team- en bedrijfsleiders in het maken en brengen van hun businessverhalen. Daarbij combineert hij technieken die hij put uit zijn 30 jaar ervaring als scenarist, reportagemaker en regisseur tot de unieke ‘Inspiring Speech’-methode. Met zijn originele visie op motiveren, inspireren, veranderingsprocessen en humor begeesterde hij ondertussen groepen in België, Duitsland en Nederland.

Perceval begon zijn carrière als assistent en doctoraatsonderzoeker aan de Vrije Universiteit Brussel. Daarnaast bouwde hij een loopbaan uit als scriptschrijver en regisseur. Met zijn eigen productiehuis (3 Pees) stond hij in 1997 aan de wieg van de eerste golf stand-upcomedy in Vlaanderen. Hij werkte sindsdien met o.a. Geert Hoste, Bert Kruismans, Raf Coppens, Nigel Williams, Alex Agnew en An Nelissen. Hij maakte ook succesvolle theatervoorstellingen in het Frans en Engels. Ondertussen schreef hij zelf 15 boeken en begeleidde hij ook 25 auteurs bij het maken en uitgeven van hun (meestal businessgerelateerde) werk.

 

Voor de sector van coaching/therapie is ons max. aantal deelnemers dat kan inschrijven bereikt. Indien je je gegevens invult, zullen we je op onze wachtlijst zetten en verwittigen indien een plaats vrijkomt.

Ik schrijf me in!

Ticket Prijs Aantal
Event 23/10 €85,00 Uitverkocht