Optimaliseer je merkstrategie in de praktijk met onmisbare, eenvoudige automatisatietools


Evenementgegevens


Herkenbaar?

Als gedreven eigenaar-ondernemer van een kmo of familiebedrijf sta je vandaag vaak voor de uitdaging om efficiënt en effectief te ondernemen met beperkte tijd, middelen en mensen. Vandaar dat je vermoedelijk al nieuwsgierig de mogelijkheden volgt om tijdswinst en consistentie te integreren in je business via nieuwe technologieën in generatieve AI zoals ChatGPT en andere geavanceerde tools.

Maar we geven je bij Opmerkelijk de mogelijkheid om nog een stap verder te gaan door niet alleen Gen AI, maar ook automatisatietools strategisch in te zetten om je business en branding te versterken. Deze opleiding hebben we ontworpen om je stap voor stap en heel toegankelijk de nodige kennis en vaardigheden te leren. Dankzij tools zoals bijvoorbeeld Zapier neem je een voorsprong ten opzichte van je concurrenten op het vlak van je merkstrategie, communicatie, klantbeleving, sales, HR en terugkerende processen die je merk onderscheidend en efficiënt helpen profileren en presteren.

Waarom deze opleiding volgen?

Deze opleiding is onmisbaar wanneer je je merkstrategie zo optimaal mogelijk wil waarmaken in de praktijk. We focussen op eenvoudige, hands-on automatisatietools in combinatie met Gen AI om een consistente, authentieke branding en klantbeleving te garanderen die aansluit bij je merkidentiteit. Dit mag je verwachten:

  • Ontdek welke tools en systemen je automatisch met elkaar kan connecteren en laten communiceren, waardoor een heleboel overbodige, manuele taken worden uitgespaard.
  • Versterk je merkstrategie en leer hoe je automatisatie strategisch kan toepassen om je merkverhaal consequent te bewaken over verschillende kanalen, waardoor je een duidelijke en onderscheidende merkidentiteit behoudt.
  • Creëer een opmerkelijke klantbeleving door processen te automatiseren en personaliseren om doelgericht te reageren op klantbehoeften, waardoor hun klantloyaliteit en tevredenheid toenemen.
  • Bespaar tijd met efficiënte communicatieflows die niet alleen jou en je team, maar ook je klanten sneller helpen en een betere ervaring bieden.

Voor wie is deze opleiding bedoeld?

Deze training is ontworpen voor eigenaar-ondernemers van kmo’s en familiebedrijven en/of hun interne marketing- of communicatieverantwoordelijken die:

  • Begrijpen dat automatisatie en Gen AI onmisbaar zijn wanneer je je business & brand efficiënt wil laten groeien en je mee of voor wil blijven in je sector.
  • De interacties in hun klantreis willen vergemakkelijken en hun klantbeleving willen verbeteren door eenvoudige, slimme automatisaties.
  • Willen investeren in de kennis van zichzelf en hun team om gericht bezig te kunnen zijn met de zaken die er echt toe doen en massa’s tijd willen besparen bij de uitrol van hun branding-, klantbeleving- en communicatiestrategie.

Praktisch

  • De opleiding vindt plaats op donderdag 19 september van 18.00 tot 22.15 uur (ontvangst vanaf 17.30 uur met verfijnde broodjes en inclusief waters, koffie, thee en versnaperingen tussendoor) op de eventlocatie ‘De Dialoog’ van PXL-NeXT in Hasselt (Campus Elfde-Liniestraat 23a, Gebouw D, 3500 Hasselt).
  • Deze opleiding kost 495 euro (excl. btw) per persoon en is erkend voor de kmo-portefeuille (erkenningsnummer Opmerkelijk voor de pijler opleiding: DV.O215787) waardoor je tot 30% subsidie op het totaalbedrag van de opleiding kan krijgen van de Vlaamse Overheid. Bij een tussenkomst van 30% betaal je zelf slechts € 346,50 (de btw betaal je op het volledige bedrag). Meer info over de tussenkomst en werking van de kmo-portefeuille vind je via deze link.
  • Opgelet: er is voor deze opleiding plaats voor max. 16 personen, dus schrijf je tijdig in!

Schrijf je nu in

Ticket Prijs Aantal
Opleiding automatisatietools €495,00 Uitverkocht