OpmerKelijke influencermarketing


Evenementgegevens


Voor wie?

Voor groeiende ondernemers die de marketing en communicatie van hun merk een boost willen geven door te werken via influencers op sociale media, en zo hun merkbekendheid en mond-tot-mondreclame versterken.

Wat?

Hanne Troonbeeckx, specialist in influencermarketing en zaakvoerster van Buzzooka, vertelt jou welke rol influencers kunnen spelen voor jouw merk. Wat is het verschil met traditionele marketing? Wat is de meerwaarde van influencers? Wat zijn mogelijke valkuilen? Tijdens deze interactieve en praktische training van een halve dag krijg je heel wat concrete do’s, don’ts, ideeën en adviezen. Katlijn Voordeckers, brandingspecialist, auteur van VerMERKvuldig! en zaakvoerster van OpmerKelijk, kadert het geheel binnen de branding van je merk en de kracht van mond-tot-mondreclame.

Je ontdekt of influencermarketing iets voor jouw merk is en gaat alvast concreet aan de slag. We maken samen een influencercampagne via een gespecialiseerd platform. Een denkoefening waaruit je heel wat kennis en concrete ideeën kan putten! Als extraatje kom je trouwens te weten of jij misschien zelf een influencer bent en wat die kennis jou kan opleveren.

Waarom deze opleiding volgen?

 Omdat je leert:

  • wat een influencer precies (niet) is
  • hoe je in zeven stappen aan de slag gaat met influencermarketing
  • op welke manier je de juiste influencer voor jouw merk vindt
  • welke sociale media interessant zijn voor jouw merk om aan influencermarketing te doen
  • hoe je meet of influencermarketing voor jou ook daadwerkelijk iets opbrengt
  • wat de meerwaarde is van een influencerplatform

Waar en wanneer?

 Deze opleiding vindt plaats in het Hotel & Business Center Mezzo in Beringen.

  • Vrijdag 15 juni 2018 van 9 uur tot 12.30 uur (ontvangst met koffie vanaf 8.30 uur)
  • We houden de training graag zo interactief mogelijk. Daarom kunnen er maximaal 20 ondernemers inschrijven.
  • Deze opleiding is erkend voor de kmo-portefeuille (erkenningsnummer OpmerKelijk voor de pijler opleiding: DV.O215787) waardoor je tot 40 % korting/subsidie op het totaalbedrag van de opleiding kan krijgen van de Vlaamse overheid (40 % subsidie voor kleine ondernemingen en 30 % subsidie voor middelgrote ondernemingen). Meer info over de tussenkomst en werking van de kmo-portefeuille vind je via deze link.
  • Deelname kost 150 euro (excl. btw).

Schrijf je nu in

Ticket Prijs Aantal
OpmerKelijke influencermarketing €150,00 Uitverkocht