Webinar ‘Opmerkelijke content voor sociale media’


Evenementgegevens


Voor wie?

Voor groeiende ondernemers die hun merk Opmerkelijk willen profileren op sociale media met boeiende content die leidt tot meer reacties en rendement.

Wat?

Hoe blijf je je volgers boeien met je merkverhaal, zelfs in een crisisperiode? In deze opleiding geven we tal van praktische voorbeelden en tips om boeiende en gevarieerde content voor je socialemediakanalen te creëren. Met meer reacties en rendement als resultaat. Onze Social Media Manager Sofie gaat dieper in op enkele essentiële vragen voor Opmerkelijke content op sociale media (de technische elementen van sociale media komen tijdens deze opleiding niet aan bod).

Wie – Wie is jouw doelgroep op sociale media en hoe schrijf je berichten die inspelen op hun behoeften?

Wat – Wat ga je vertellen op sociale media over jouw merk en vakgebied en hoe creëer je meer bereik?

Waar – Waar vind je inspiratie voor Opmerkelijke berichten?

Hoe – Hoe formuleer je teksten die reacties uitlokken en je doelgroep aan het praten krijgen? En welke tools zijn er om leuke afbeeldingen te creëren die je content extra doen opvallen?

Wanneer – Wanneer is jouw doelgroep actief op sociale media en met welke piekmomenten in een jaar houd je het best rekening?

Waarom deze opleiding volgen?

Omdat je leert:

  • hoe je jouw specifieke doelgroep boeit en blijft boeien op sociale media (zonder dat je jezelf begint te vervelen);
  • waar je inspiratie vindt voor je berichten (zonder telkens te moeten wachten op een aha-moment onder de douche);
  • hoe je ontdekt wat werkt en niet werkt op jouw sociale media (zonder dat je het gevoel krijgt dat je aan het roepen bent in de woestijn);
  • op welke manier je meer reacties krijgt én rendement haalt uit je inspanningen (zonder dat je jezelf blauw betaalt aan advertenties);
  • hoe je teksten en beelden creëert die goed scoren (zonder dat je voor elke post een uur van je kostbare werktijd kwijt bent).

Social Media Trainer Sofie Kenens geeft jou tal van praktische tips en tricks waarmee je je aanwezigheid op sociale media meteen kan versterken.

Waar en wanneer?

  • Het webinar kan je live volgen op dinsdag 25 mei 2021 van 9 tot 12.30 uur. Ook daarna blijft de opleiding via een replay nog gedurende 30 dagen beschikbaar zodat je het nog kan (her)bekijken op een zelfgekozen moment.
  • Deze opleiding is erkend voor de kmo-portefeuille (erkenningsnummer Opmerkelijk voor de pijler opleiding: DV.O215787) waardoor je tot 30% subsidie op het totaalbedrag van de opleiding kan krijgen van de Vlaamse overheid (30% subsidie voor kleine ondernemingen en 20% subsidie voor middelgrote ondernemingen). Meer info over de tussenkomst en werking van de kmo-portefeuille vind je via deze link.
  • Deelname aan het webinar kost 155 euro excl. btw (met een subsidie van 30% via de kmo-portefeuille: 108,5 euro excl. btw). De factuur en het infodocument omtrent de kmo-portefeuille zal je, na het invullen van onderstaand formulier, binnen de vijf werkdagen van Opmerkelijk ontvangen via e-mail.

Schrijf je nu in

Ticket Prijs Aantal
Opleiding 25 mei €155,00 Uitverkocht