OpmerKelijke content voor sociale media


Evenementgegevens


Gezien de huidige situatie omtrent het coronavirus zullen we de nodige veiligheidsmaatregelen nemen om de gezondheid van iedereen te garanderen. Bijkomende informatie kan je hieronder terugvinden bij het onderdeel ‘Waar en wanneer?’. 

Voor wie?

Voor groeiende ondernemers die zichzelf en hun merk OpmerKelijk willen profileren op sociale media met boeiende content die leidt tot meer reacties en conversies.

Wat?

In deze opleiding gaan we dieper in op vijf essentiële vragen voor OpmerKelijke content op sociale media (de technische elementen van sociale media komen tijdens deze opleiding niet aan bod).

Wie – Wie is jouw doelgroep op sociale media en welke berichten werken voor jouw volgers en welke niet?

Wat – Wat ga je vertellen op sociale media over jouw merk en vakgebied en hoe ontdek je wat werkt en wat niet?

Waar – Waar vind je inspiratie voor OpmerKelijke berichten?

Hoe – Hoe formuleer je teksten die reacties uitlokken en je doelgroep aan het praten krijgen? En welke tools zijn er om leuke afbeeldingen te creëren die je content extra doen opvallen?

Wanneer – Wanneer is jouw doelgroep actief op sociale media en met welke piekmomenten in een dag, week, maand of jaar houd je het best rekening?

Sociale Media Trainer Sofie Kenens en copywriter Sara Reymen geven jou tal van praktische tips en tricks waarmee je je aanwezigheid op sociale media meteen kan versterken.

Waarom deze opleiding volgen?

Omdat je leert:

  • hoe je jouw specifieke doelgroep boeit en blijft boeien op sociale media (zonder dat je jezelf begint te vervelen);
  • waar je inspiratie vindt voor je berichten (zonder telkens te moeten wachten op een aha-moment onder de douche);
  • hoe je ontdekt wat werkt en niet werkt op jouw sociale media (zonder dat je het gevoel krijgt dat je aan het roepen bent in de woestijn);
  • op welke manier je meer reacties krijgt én rendement haalt uit je inspanningen (zonder dat je jezelf blauw betaalt aan advertenties);
  • hoe je teksten en beelden creëert die goed scoren (zonder dat je voor elke post een uur van je kostbare werktijd kwijt bent).

Waar en wanneer?

  • Deze opleiding vindt plaats bij United Experts op de site van be-MINE in Beringen. Wij zullen de nodige veiligheidsmaatregelen nemen om de gezondheid van iedereen te garanderen. Het aantal deelnemers zal beperkt worden om social distancing te respecteren en bovendien zullen er mondmaskers en alcoholgel aanwezig zijn.
  • Dinsdag 17 november 2020 van 9 tot 12.30 uur (ontvangst vanaf 8.30 uur). Maximaal 15 deelnemers.
  • Deze opleiding is erkend voor de kmo-portefeuille (erkenningsnummer OpmerKelijk voor de pijler opleiding: DV.O215787) waardoor je tot 30% subsidie op het totaalbedrag van de opleiding kan krijgen van de Vlaamse overheid (30% subsidie voor kleine ondernemingen en 20% subsidie voor middelgrote ondernemingen). Meer info over de tussenkomst en werking van de kmo-portefeuille vind je via deze link.
  • Deelname kost 195 euro (excl. btw). De factuur en het infodocument omtrent de kmo-portefeuille zal je binnen de vijf werkdagen van OpmerKelijk ontvangen via e-mail.

Inschrijven?

Voorwaarde: om privacyredenen geven we mee dat tijdens deze opleiding mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd – in de vorm van foto en/of video – dat nadien via de mediakanalen van OpmerKelijk kan worden gebruikt.

Schrijf je nu in

Ticket Prijs Aantal
17/11/2020 €195,00 Uitverkocht