OpmerKelijke Branding en Marketing Academy


Evenementgegevens


Gezien de huidige situatie omtrent het coronavirus zullen we de nodige veiligheidsmaatregelen nemen om de gezondheid van iedereen te garanderen. Bijkomende informatie kan je hieronder terugvinden bij het onderdeel ‘Waar?’. 

Voor wie?

Voor groeiende ondernemers die hun bedrijf willen laten opmerken door een doordachte merkstrategie.

Door wie?

Deze opleiding wordt gegeven door Katlijn Voordeckers en prof. Dr. Allard van Riel (UHasselt)

Wat?

Samen met UHasselt starten we de OpmerKelijke Branding en Marketing Academy op, bedoeld voor groeiende ondernemers die hun bedrijf nóg meer groeikracht willen geven. Deze Academy vindt plaats op 5 oktober, 19 oktober en 9 november, telkens van 18.30 u tot 22.15 u.

Wat maakt onze OpmerKelijke Branding en Marketing Academy uniek?

We zetten praktijkgericht leren en ervaring uitwisselen centraal en geven het geheel een stevige academische onderbouw. We combineren in elke sessie de kennis van een ervaren prof van UHasselt SEE met de kennis van een ervaren expert uit de bedrijfswereld én de visie uit het boek VerMERKvuldig!, aangevuld met heel veel oefeningen, opdrachten en uitdagingen. Zo krijg je een krachtige mix van theorie en praktijk die je bedrijf kan versterken en je gericht doet groeien.

In drie praktische en inhoudelijk onderbouwde sessies krijg je strategische inzichten en succesfactoren om je merk onmiddellijk meer groeipotentieel te geven. De opleiding is opgebouwd rond het handige VerMERKvuldigmodel. Je leert in drie stappen wat de basis is van een sterke merkidentiteit, hoe je een merkstrategie uitwerkt om veel mensen over jouw product of dienst aan het praten te krijgen en hoe je je mond-tot-mondreclame niet onbewust tegenwerkt door de aanpak van jezelf of je team.

Waarom deze Academy volgen?

Omdat je leert…

 • hoe je in drie stappen je merk kan versterken;
 • hoe je heel veel mensen over je merk aan het praten krijgt;
 • hoe je je mond-tot-mondreclame niet onbewust naar de knoppen helpt door de aanpak van jezelf of je team;
 • hoe je veel meer impact krijgt op je mond-tot-mondreclame door bewuster te werken met fans, ambassadeurs, beïnvloeders en influencers rond je merk;
 • hoe je je bedrijf onmiddellijk meer groeikracht geeft aan de hand van strategische inzichten;
 • hoe je je merk gericht doet groeien naar een sterke merkidentiteit, een enthousiaste doelgroep en een verrassende klantenbeleving;
 • hoe je onmiddellijk return haalt uit de opleiding aan de hand van heel veel oefeningen, opdrachten en uitdagingen in het inspirerende gezelschap van experts én andere groeiende ondernemers.

Thema’s

 • Sessie 1: in deze sessie werken we je merkidentiteit, merkassociaties en brandmapping uit, zodat je merk onderscheidend, relevant en met de juiste focus in de wereld staat voor de juiste doelgroep.
 • Sessie 2: in deze sessie focussen we op de manier waarop je merkengagement opbouwt en je fans, ambassadeurs en beïnvloeders over je merk aan het praten krijgt.
 • Sessie 3: in deze sessie leggen we de nadruk op diensteninnovatie, cocreatie met klanten en manieren om je branding te integreren in de praktijk van je bedrijfsvoering.

Wanneer?

 • Maandag 5 oktober van 18.30 u tot 22.15 u.
 • Maandag 19 oktober van 18.30 u tot 22.15 u.
 • Maandag 9 november van 18.30 u tot 22.15 u.
 • Ontvangst met broodjes telkens vanaf 18.15 uur.

Waar?

De locatie, waar de OpmerKelijke Branding en Marketing Academy zal plaatsvinden, zal binnenkort bekend gemaakt worden.

Wij zullen de nodige veiligheidsmaatregelen nemen om de gezondheid van iedereen te garanderen. Het aantal deelnemers zal beperkt worden om social distancing te respecteren en bovendien zullen er mondmaskers en alcoholgel aanwezig zijn. Mocht het omwille van de coronamaatregelen niet mogelijk zijn om de opleiding op locatie te laten doorgaan, dan zal de opleiding online doorgaan in een aangepaste format.

Kostprijs?

Deelname kost 750 euro (excl. btw). Deze prijs is inclusief catering, boeken en studiemateriaal. Je ontvangt daarnaast ook gratis het boek “VerMERKvuldig! – Je mond-tot-mondreclame vermenigvuldigen in drie stappen” van Katlijn Voordeckers.

Deze opleiding is erkend voor de kmo-portefeuille waardoor je tot 30 % subsidie op het totaalbedrag van de opleiding kan krijgen van de Vlaamse overheid (30 % subsidie voor kleine ondernemingen en 20 % subsidie voor middelgrote ondernemingen). Apart inschrijven voor één sessie is niet mogelijk.