Boek

Onderneemster zkt sterk merk

 

Onderneemster-zkt-sterk-merk-bestel-boek

Je onderscheidend profileren als vrouwelijke ondernemer

Hoe word je gekend waarvoor je écht gekend wil zijn?
Wat bied je aan en voor wie werk je (niet)?
Welke valkuilen moet je vermijden?

 

Katlijn Voordeckers en Sara Reymen beschrijven hoe je als onderneemster uitgroeit tot een sterk merk met een krachtige strategie en heldere communicatie. Twintig opmerkelijke onderneemsters delen in het boek hun ervaringen en visie, onder wie Sonja Kimpen, Veerle Dobbelaere, Grete Remen en Hilde Peerlings.

Onderneemster zkt sterk merk laat vrouwelijke ondernemers groeien in elke fase van hun ondernemerschap. Een boek voor enthousiaste starters en groeibedrijven, maar ook voor gevestigde onderneemsters die zich willen heroriënteren of hun business willen verdiepen. Voor elk type onderneemster: van lokale eenmanszaak, detailhandel en vrije beroeper tot kmo.

In negen stappen ontdek je hoe je uitgroeit tot een sterk merk door te ondernemen met duidelijke focus, krachtige communicatie, doordachte strategie en vooral ook veel plezier. Vrouwelijke ondernemers illustreren elke stap en geven concrete voorbeelden van hun aanpak en strategie.

Een boek dat bewust geschreven is vanuit een vrouwelijke invalshoek, maar zeker een inspiratiebron biedt voor álle ondernemers die willen groeien in hun business en voor mannen die willen leren uit die net iets andere aanpak van vrouwelijke ondernemers. Bestel het boek via http://www.onderneemsterzktsterkmerk.be/

Bio’s

Katlijn & Sara - FB

Katlijn Voordeckers is zaakvoerder van OpmerKelijk. Ze helpt vrouwelijke ondernemers die willen starten, groeien of heroriënteren om zich OpmerKelijk te profileren met een duidelijk concept, een krachtig aanbod, een heldere communicatie en een strategische aanpak. Zo worden ze OpgemerKt en bereiken ze meer klanten. Als branding expert organiseert Katlijn groepstrainingen, businesstrajecten en netwerkevents. Ze leert vrouwelijke ondernemers om OpmerKelijk te dúrven zijn dankzij een doelgericht plan van aanpak. Lees haar volledige profiel op LinkedIn Sara Reymen is zaakvoerder van copywritingbureau Tekstueel, een gedreven schrijversteam van creatieve taalvirtuozen, copywriters en vertalers. Zij zetten de boodschap van zelfstandige ondernemers, kmo’s en organisaties krachtig op papier vanuit hun bedrijfsstrategie. Zo creëren ze een sterk en coherent bedrijfsimago met hun communicatie … en verkopen ze meer. Sara schreef als auteur, co-auteur en ghostwriter verschillende non-fictieboeken. Ontdek haar volledige profiel op LinkedIn