Business Coaching & Consulting

Opmerkelijk Business Coaching en Consulting

Businesscoach voor vrouwen die OpmerKelijk willen ondernemen

Voor wie?

Voor vrouwelijke ondernemers die zich intensief willen laten begeleiden bij de profilering, groei of heroriëntering van hun onderneming. Je gaat in dit businesstraject onder meer aan de slag met je branding, focus, concept, aanbod, merkbeleving, marketing en communicatie. We laten al deze puzzelstukken optimaal in elkaar passen in een doelgericht en gestructureerd brandingplan van 40 à 50 bladzijden, zodat je kunt groeien als onderneming én als ondernemer. Dit brandingplan is een onmisbaar instrument om je met je onderneming krachtig en onderscheidend te profileren.

Wat?

In het businesstraject van OpmerKelijk werken we samen het concept van jouw onderneming uit. Vanuit dat concept verfijnen we je doelgroep en je aanbod. Door een intensieve 360°-oefening vertalen we je branding naar de communicatie met je (potentiële) klanten. Zo stellen we een optimale communicatiemix samen waarmee je jouw merk versterkt. De resultaten van het volledige businesstraject staan in een heel praktisch brandingplan, dat de blauwdruk vormt voor jouw marketing, communicatie en strategie. Het ultieme doel? Bestaande klanten binden en nieuwe klanten vinden, zodat je een rendabele business creëert die je met veel voldoening kunt laten groeien.

Waarom een businesstraject van OpmerKelijk volgen?

Omdat je dankzij de intensieve begeleiding van een ervaren businesscoach …

  • … de juiste focus kunt leggen, zodat je sneller en doordachter knopen doorhakt;
  • … je aanbod en concept een nieuwe dimensie geeft en dus gerichter groeit;
  • … een volledig brandingplan krijgt dat je strategisch richting geeft en zo de slaagkansen van je onderneming maximaliseert;
  • … een communicatiestrategie ontwikkelt die precies is afgestemd op jouw doelgroep;
  • … krachtiger en gestructureerder communiceert, zodat je je doelgroep sneller tot actie aanzet;
  • … de beste basis legt voor een succesvolle toekomst voor je onderneming.

Praktisch?

  • Het businesstraject van OpmerKelijk is een intensief traject dat ongeveer drie tot vier maanden duurt.
  • Je krijgt na elke afspraak een praktisch, overzichtelijk verslag en opdrachten.
  • Dit businesstraject is erkend voor de kmo-portefeuille (erkenningnummer OpmerKelijk voor de pijler advies: DV.A215786)  waardoor je tot 40% korting/subsidie op het totaalbedrag van het traject kunt krijgen van de Vlaamse Overheid (40% subsidie voor kleine ondernemingen en 30% subsidie voor middelgrote ondernemingen). Meer info over de tussenkomst en werking van de KMO-portefeuille vind je in deze link.

Laat jezelf overtuigen door de positieve feedback van onderneemsters die het businesstraject volgden!

Wil je meer weten? Neem dan contact op voor een vrijblijvend intakegesprek en ontdek wat OpmerKelijk voor jou en je business kan betekenen.