Luc en Frank Stokbroekx, zaakvoerders van Stokbroekx & Stokbroekx

Het boekhoudkantoor Stokbroekx & Stokbroekx is mee met zijn tijd. Broers Luc en Frank zijn uitstekende boekhouders van de nieuwe generatie. Ze omschrijven zichzelf als financiële, fiscale en strategische coaches die hun klanten naar een hoger niveau tillen. Dat vertaalde zich in een nieuwe branding van het kantoor. Luc: “Onze nieuwe branding vertelt nu wie wij zijn en waar we voor staan. Communicatie op Facebook mocht niet ontbreken, maar we hadden behoefte aan advies om ook dat medium professioneel aan te pakken. We kozen voor een doelgerichte een-op-eentraining Facebook van OpmerKelijk.”

Vinger aan de pols

Luc en Frank zijn bijzonder tevreden over de aanpak van Sofie. Luc: “De training was duidelijk goed voorbereid. We kregen advies op maat van onze business. Sofie reikte ons ideeën en praktische tips aan om ons bereik te verhogen. En ze leerde ons om de statistieken van onze pagina te analyseren. Zo houden we nu echt een vinger aan de pols.”

Persoonlijke touch

Het boekhoudkantoor heeft een duidelijk plan van aanpak voor sociale media. Zo posten ze nu regelmatig een bericht op Facebook, en wisselen ze af tussen zakelijk interessante tips en weetjes, en persoonlijkere berichten van de medewerkers. Een aanpak die duidelijk geapprecieerd wordt door hun klanten. Luc: “Onze branding laat zien wie wij zijn en wat onze meerwaarde is. Dat vertaalt zich nu ook op Facebook. En de statistieken leren ons dat onze inspanningen renderen. De training had dus onmiddellijk resultaat.”

www.stokbroekx.be

Wil jij je merk ook versterken via Facebook? Kies dan voor een doelgerichte een-op-eentraining. Mail naar sofie@opmerkelijk.be voor meer informatie.

BewarenBewaren

BewarenBewaren