Je tijd optimaliseren? Het is mogelijk.

OpmerKelijk - Ben jij een doe het zelver

Hoe organiseer jij je tijd?

OpmerKelijk - Ben jij een doe het zelver

Als ondernemer vinden we het niet altijd gemakkelijk om onze kostbare tijd evenwichtig te beheersen. Ik hoor het bijna dagelijks tijdens de gesprekken met mijn cliĆ«nten. In de loop van een dag komen er zoveel zaken op ons af. Onverwachte vragen beantwoorden, bestellingen in orde maken, mails beantwoorden, facturen opstellen, … Onze to-dolijst lijkt soms eindeloos. En naast ondernemer zijn we vaak ook nog mama, partner, dochter, zus of vriendin. We jongleren dagelijks met heel wat rollen. En dat allemaal in vierentwintig uur …

Bekijk de volledige nieuwsbrief hier

Plaats een reactie

Je email zal nimmer op deze site vertoond worden, noch met anderen gedeeld. Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*
*